Stailer

Te-ai pregătit pentru weekend? Ce mai aștepți? Vinerea este aproape și fiecare minut care trece te duce mai aproape de acel party mult așteptat sau acea întâlnire cu prietenii. Nu-mi spune că nu ai niciun plan acum că este cald afară și că restricțiile nu mai sunt atât de aspre. Cu siguranță abia așteptai să ieși cu prietenii și să vă distrați până dimineața fără să ajungeți la ora 22 acasă. Dar cum să mergi în oraș dacă nu te pregătești puțin înainte?

Fă o vizită unui stilist înainte de acest weekend mult așteptat, cu atât mai mult dacă urmează ziua unui prieten. Nu îți face griji că nu mai găsești loc liber pentru că Stailer este aici pentru tine și te ajută să găsești în timp util ce ai nevoie, fără prea multe bătăi de cap. În câteva minute poți obține programarea mult dorită și ai timp în restul zilelor să îți pregătești ținutele. Deci înainte de petrecere bea o cafea pentru energie, de care cu siguranță vei avea nevoie și treci pe la salon.

Programează-te cu Stailer

Da, este simplu! Nu, nu ai de plătit absolut nimic pentru a te programa. Accesează www.stailer.ro și alege din listă ceea ce ai nevoie. Orașele înscrise momentan sunt Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București. Deci dacă ești locuitor într-unul dintre aceste orașe, nu mai sta pe gânduri. Când viața îți dă un păr ciufulit, fă o programare cu Stailer!

Poți vedea locurile libere la salon Vestige Cluj și nu numai. Cu siguranță vei scăpa de griji dacă se ocupă unul dintre stiliștii profesioniști de aspectul părului tău și tu între timp îți poți savura cafeaua. Poți chiar să cauți și loc liber la manichiură, pedichiură, make-up, cosmetică. Pe scurt, tot ce ține de sfera hair and beauty. Este simplu de utilizat, accesibil și la îndemână.

Trebuie să selectezi filtrele și mai apoi faci alegerea. Dacă la unul dintre locurile libere nu ești mulțumită de lista de prețuri, poți merge la a doua variantă și tot așa până găsești ceva ce îți place. Dacă ți-e frică să încerci ceva nou, poți vedea oricând poze de înainte și după ale altor clienți conform cărora te poți decide dacă stilistul respectiv este sau nu pentru tine.

Cont sau fără cont?

Indiferent de ce alegi, de a face sau nu un cont, tot poți utiliza platforma. Contul poate totuși să te ajute pentru că permite setarea unui reminder, să nu cumva să uiți că se apropie ora la care trebuie să mergi la salon și tu ai uitat complet. Dacă pe lângă serviciile de coafură vrei să beneficiezi și de un tratament facial, consultă lista și găsește un salon de infrumusetare din Cluj care are disponibilitate pentru ambele servicii atunci când poți merge.

Tot contul permite și vizualizarea programărilor. Ai deci o agendă virtuală care stochează pentru tine toate locurile în care ai fost la salon și când. Astfel poți merge din nou la un salon sau poți alege altă variantă dacă îți place să experimentezi lucruri noi.

Toate aceste servicii, alături de alte surprize poți găsi pe Stailer. Accesează acum și programează-te!

Contact:

support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *