pictura pe numere de la pictorul fericit

Imi savuram cafeaua intr-o dimineata in gradina si ma gandeam ca mi-ar prinde bine un hobby. La fel ca majoritatea populatiei sunt vinovata de pierdut prea mult timp pe social media. Nu prea sunt cu televizorul, insa telefonul greu mi-l dezlipesti din mana, poate cu o ranga. Si am realizat ca stagnez un pic cam mult, n-am mai facut nimic benefic dezvoltarii mele personale in ultima vreme.

Aveam nevoie sa incep un hobby, pentru a ma deconecta catusi de putin de social media, asa ca m-am decis sa pictez. Dar tot ce pot sa spun este ca la fel cum unii se nasc cu doua picioare stangi si sunt dezastru la capitolul dansului, eu m-am nascut cu doua maini stangi si habar n-aveam de unde sa incep cu pictura. Fiecare persoana are talentele sale, nu toti putem fi buni la toate. Si totusi mereu m-a atras sa pictez, insa nu prea aveam incredere in mine. Asa ca daca tot eram cu telefonul in mana inca de cand canta cocosul, am facut un quick search pe Google si am gasit o solutie, Pictorul Fericit.

Ce am gasit aici, spre surprinderea mea

Sincer habar nu aveam de existenta tablourilor pe numere. Stiam doar carti din acelea de colorat pentru adulti. Am accesat pagina lor oficiala pictorulfericit.ro si ochii mei au devenit bulbucati ca ai unei broaste cand am vazut ce tablouri frumoase au. Am stat cam o ora sa ma decid ce sa-mi aleg si evident ca nu m-am putut abtine, am ales trei sa-mi ajunga o perioada. Tabloul pe numere este super simplu de pictat, fiindca pe panza exista delimitari, iar tu trebuie sa aplici vopselurile din pachet in numerele corespunzatoare. Citeste aici pentru mai multe informatii.

Ca sa nu mai spun cat de incantata am fost cand a venit coletul. Fiecare tablou era intr-o cutie eleganta cu maner, deci imi va fi usor sa-l transport daca vreau sa pictez undeva in natura. Inauntru am gasit schita pentru fiecare imagine ce mi-am ales-o, pensulele necesare si culorile. Si de acolo a inceput noul meu hobby, care a devenit ca o dependenta, dar macar una buna, spre deosebire de scroll-ul de ore intregi pe Tik Tok.

Acum in fiecare dimineata, inainte de a-mi incepe rutina zilnica, beau cafeaua si pictez tabloul preferat ce l-am asezat pe sevalet. E un mod excelent in care-mi pregatesc corpul pentru tot ce am de facut si sincer sunt mai putin stresata pe parcursul zilei de cand o incep asa. Si sevaletul tot la ei il gasesti, deci daca iti doreai si tu sa te apuci de pictura, Pictorul Fericit are tot ce-ti trebuie.

Contact:

0754459540

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam. 2

Suceava

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *