Zilele trecute am mers intr-o mini vacanta planuita de nasi la Ranca. Am fost luati pe nepregatite pentru ca nu ne-au anuntat, au vrut sa ne faca o surpriza si se pare ca au reusit. In schimb am cam stat putin pe ganduri pentru ca nu stiam ce vom face cu cel mic, sa ii cumparam lapte praf, biscuiti si ce mai trebuia pentru el ca sa aiba mancare. Problema numarul doi, noi nu am mers la munte, deci indiferent ce luam pe noi echipamentul era format dintr-o geaca de oras, blugi si ghete sport.

Ne-am luat inima in dinti si am facut pasul, am zis ca acolo vom inchiria echipamentul complet pentru cele doua zile pe care le petrecem acolo. Zis si facut, am plecat inca de dimineata cu noaptea in cap pentru ca aveam un drum cam de 200 de km de condus.

Ajunsi acolo nasul s-a ocupat de cazare, avem deja camerele rezervate, camere mari, calduroase si primitoare parca gata gata sa te primeasca dupa o zi de partie si sa te resfete cu lenjerii comandate de pe www.lenjerii-lenjerii.ro , care atunci cand te intindeai pe ele parca te cuprindeau cu totul si te incalzeau fara sa simti acel asternut rece cum este intr-un pat obisnuit.

Dupa ce ne-am cazat, receptionerul ne-a indrumat catre atractiile turistice dar si catre centrul de inchirieri echpament pentru iarna. De aici iti puteai comanda absolut tot ce aveai nevoie, de la ochelari haina pana la ghete sau schiuri, cei drept pretul era cam piperat pentru un echipament complet, dar pentru cateva ore de distractie merita, oricum nu mergi in fiecare zii la munte.

Nici nu stiu cand a trecut ziua, seara aveam senzatia ca am urcat doar de doua ori pe partie, in schimb aveam o febra musculara de abia ma rostogoleam in pat. Nasi aveau chef de mers prin statiune, sa luam cina la o pensiune iar noi eram rupti, parca fusesem batuti toata ziua, asa ne dureau muschi.

De jena am acceptat si am iesit, abia ne taraiam picioarele grele, parca aveau o tona, parca erau de piatra si la fie care pas parca iti ramanea talpa lipita in zapada. Abia asteptam sa se termine seaza si sa merg sa ma alint in acele asternuturi calduroase, la masa visam doar la ele.

Seara s-a terminat dezastruos din punct de vedere al energiei dar cu foarte incantat pentru ce am facut in cursul zilei. Parca abia asteptam dim ineata dar nu ca sa ma mai chinui cu schiuri ci ca sa trec direct la sanie, sania e sfanta pentru mine si o pot controla, cu schiuri am avut mari probleme, mi se faceau x in picioare.

Dimineata cand ne-am trezit parca nici nu dormisem, asa ne-am simtit, am mers jos pentru a manca ceva si pentru a o lua din loc spre distractie.

Acum cand totul s-a terminat parca imi pare rau ca a durat doar doua zile, imi doream sa fi durat mai mult, dar putem reveni si la anul.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *