Inca din ziua cand am avut probleme cu masina mi-am achizitionat o lanterna. Lanterna a fost foarte usor de comandat, am intrat pe internet, am dat un click aici si in ziua urmatoare lanterna a fost la mine. Mi-am comandat o lanterna armytek predator , o lanterna careia i se poate personaliza lumina in functie de utilizator. Lumina oferita este intre 400 si 800 de lumeni, lumina acesteia poate fi zarita de la 700 de metri iar distanta pe care aceasta ofera o lumina perfecta utilizatorului este de 400 de metri, rezista la socuri, chiar si la cazaturi de peste 30 de metri, aceasta lanterna poate fi folosita si subacvatic pana la o adancime de 50 de metri fara a patrunde apa in interiorul ei, ea rezista la temperaturi de -25 de grade.

Ce este foarte interesant la aceasta lanterna si ce m-a facut sa o cumpar este autonomia marita, de 160 de ore continuu cu 6 lumini care ne asigura lumina in gospodarie de pana la 15 metri. Lanterna o pot folosi la peste, unde merg impreuna cu mai multi prieteni si ramanem acolo cate un weekend, cu vechile lanterne mereu aveam probelem, se ardeau becurile, nu tineau bateriile, nu rezistau la umiditate, nu vorbim daca aceasta pica in apa. Lanterna predator are suport de agatat, ea putand fi atarnata si folosita pe post de felinar.

Cred ca toti trebuie sa avem in casa, in masina, in geanta o lanterna, aceasta sigur o sa ne fie de ajutor fie atunci cand mergem pe stradute care nu sunt iluminate, fie cand intram in scara blocului si constatam ca becul a fost spart sau este ars. sau atunci cand ramanem in pana de curent si in cel mai dificil caz sa ramai in pana cu masina noaptea intre localitati, unde nu ai lumina si nu se incumeta nimeni sa opreasca pentru a da o mana de ajutor. Multi se gandesc ca daca opresc sa ajute pot pati ceva pentru ca aceste cajuri sunt intalnite la noi in tara.

Eu amaflat de aceste lanterne cand am ramas in pana cu masina intr-o iarna iar langa mine am avut norocul sa opreasca un tir iar soferul acestuia a fost un om cu o inima mare si mi-a imprumutat o lanterna olight mult mai buna fata de cea cumparata de mine. Daca nu primeam acel ajutor cu siguranta am fi inghetat de frig in masina pana dimineata cand am fi putut sa ne continuam drumul pentru ca nu mai aveam nevoie de lumini de la masina.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *