modelemodele

Un alt an este in decurs de desfasurare ceea ce inseamna ca noi modele se pregatesc sa ia in piept industria modei in plina atitudine.

Poate ca ai vazut deja pe o parte dintre aceste frumoase tinere si adolescente  in campanii de publicitate, in cadrul saptamanii modei din New York, Milano si Paris, Londra, cu aripi de ingeri pentru Victoria’s Secret  sau poate ca doar le-ai vazut pe Internet sau pe Instagram. Urmatoarele modele sunt frumoase, destepte, noi in moda si foarte atragatoare si zvelte.

Kendall Jenner, 19 ani

Aceata tanara face parte din marea familie Kardashian-Jenner care are propriul reality-show la tv, este sora mai mica si vitrega a celebrelor surori Kim, Khloe si Kourtney si are ca tata pe faimosul fost jucator olimpic Bruce Jenner. Aceasta tanara frumoasa si naturala a iesit din umbra rudelor mai mari si mai cunoscute si s-a lansat in lumea fashionului pentru ca a simti ca ii place si ca s-ar potrivi aici.

Acum, acest model nou si suprinzator a devenit un nume si un brand propriu si defileaza in cadrul prezentarilor pentru Chanel si serveste drept imagine pentru brandul Estee Lauder. De asemenea, este si preferata lui Karl Lagerfeld.

Hailey Baldwin, 18 ani

Aceasta tanara este fiica lui Stephen Baldwin si isi mosteneste frumusetea si talentul de la mai celebrii ei parinti la fel de frumosi si de carismatici. Aceasta fata de doar 18 ani poate parea si mai mare de atat atunci cand i se cere si probabil ca este si mult mai cunoscuta dupa ce se pare ca a fost cu Justin Bieber.

Oamenii pasionati de moda si din moda ar asocia insa mai mult cu felul in care paseste si prezinta tinute pe podiumurile internationale. Hailey este de o frumusete rara, este inalta, supla si aduce mult la trasaturile fizice cu mama sa probabil.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *