Cu cateva luni in urma tatal meu s-a mutat la Timisoara cu locul de munca. La inceput i-a fost foarte greu pentru ca nu cunostea pe nimeni. I-a fost greu prima saptamana pana cand a gasit sa inchirieze o garsoniera. Acum dupa ce s-a acomodat cu locul m-a rugat sa il ajut sa isi cumpere si el un calculator cu care sa mai pastram legatura si pe care sa isi faca proiectele pentru servici atunci cand ii trebuie.

M-am tot gandit cum sa il ajut din acest punct de vedere asa ca l-am rugat pe sot sa caute el un calculator pentru el. Calculatoare Refurbished, acesta a fost cuvantul cand i-am zis ca trebuie sa ii cumparam si lui un calculator, eu ma gandeam sa ii luam ceva nou pe componente dar sotul m-a lamurit imediat, ca el nu se joaca, el are nevoie de um calculator care sa se miste repede pe net si pentru officem si avea dreptate ca nu ii trebuia un super calculator.

L-am rugat pe sot sa se ocupe, iar in ziua urmatoare m-am trezit la usa cu un curier la uasa, adusese unitatea comandata de el pe internet, are garantie un an si sincer mie imi place cum arata la exterior, despre componenete nu stiu sa va zic foarte multe.

Cat tine de windows, drivere si restul utilitarelor o sa il bat tot pe el la cap sa se ocupe cu toate ca stiu ca nu ii face placere. Cand l-am cunoscut eu era obsedat de calculatoare, ii placea sa le faca bucati, mesterea toata ziua la ele, imi incurca toata sufrageria cu tot felul de piese si surubele in schimb acum sa nu ii mai dai sa  faca ceva la ele pentru ca nu mai are rabdare, se ienrveaza repede la ele. Am stat si eu intr-o zi si am vazut o gramada de mate, adica fire scoase din el, eu ma mir ca stie sa le mai monteze inapoi, placute de diferite marimi care le infigea acolo in carcasa metalica.

Dupa ce a rezolvat unitatea mi-a spus ca e treaba mea sa il expediez si sa il instruiesc pe tatal meu cum se monteaza si se cupleaza monitorul si restul perifericelor la el. Cred ca a devenit asa de cand am nascut, cred ca faptul ca nu se mai odihneste ca inainte il face mai nervos si fara chef sa faca ce ii placea foarte mult.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *