stailer

De cele mai multe ori, atunci cand vrei sa te programezi la salon si nu ai la indemana numarul de telefon renunti si alegi sa faci singur/a anumite servicii. Pensatul, tunsul, vopsitul parului sau manichiura sunt operatiuni efectuate des de catre doamne si domnisoare in propria casa. Nu este gresit, insa daca nu ai cunostinte in domeniu, rezultatul final s-ar putea sa nu te multumeasca.

Alege Stailer – varianta simpla de a te programa online la salon

Stailer este o platforma online ce iti ofera posibilitatea de a te programa la salon sau stilisti in doar cateva minute. Aceasta se poate utiliza oriunde in tara, dar doar in cateva orase te poti programa. Daca te afli in Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Timisoara sau Bucuresti, site-ul stailer.ro poate fi utilizat dupa bunul plac. Vezi alte detalii si aici.

La ce servicii pot apela prin intermediul acestei platforme?

Doamnele si domnii se pot bucura de servicii corespunzatoare fiecarui gen si mai au sansa si de a se programa impreuna la acelasi salon, daca acesta dispune de toate serviciile. In cadrul platformei, femeile au la dispozitie urmatoarele servicii:

 • Tuns.
 • Coafat.
 • Vopsit
 • Manichiura si pedichiura.
 • Epilare periodica si definitiva.
 • Machiaj.
 • Cosmetica.
 • Pensat
 • Masaj
 • Tratamente pentru par.
 • Aplicare si stilizare gene si sprancene.
 • Remodelare corporala.

Nici barbatii nu sunt neglijati, pentru ca si ei pot alege dintre: tuns, aranjat, pensat, aranjat barba, manichiura si pedichiura, tratamente pentru par, epilare, cosmetica masculina, masaj pentru barbati, epilare periodica si definitiva.

Alege Stailer – varianta simpla de a te programa online la salon!

Platforma este complet gratuita, ceea ce inseamna ca nu se percep costuri nici in ceea ce priveste programarea, nici pentru cautarea serviciilor. Opteaza pentru genul tau, orasul unde te afli, serviciul dorit, data si ora la care doresti programarea. In doar cateva secunde va fi afisata o lista cu toate saloanele disponibile la data si ora solicitata.

Site-ul stailer.ro are doua modalitati prin care clientul poate afla de programari. Prima este sa iti faci un cont de client si sa gestionezi de acolo totul, iar a doua este fara cont de client. Cei care merg pe a doua optiune vor fi notificati prin mesaje text cu privire la programari.

Daca cineva din familie sau un prieten apropiat nu are timp sa se programeze la salon, o poti face tu! Din confortul propriei case, alege serviciul ce si-l doreste, iar pentru finalizare specifica numarul sau de telefon. O astfel de surpriza este mereu bine-venita, mai ales daca persoana in cauza chiar are nevoie de o programare la salon.

Site-ul este foarte simplu de folosit, iar daca ai probleme poti consulta sectiunea de intrebari frecvente. Este si un ghid video care te indruma spre efectuarea programarii, alaturi de raspunsuri la nedumeririle tale. Alege Stailer – varianta simpla de a te programa la salon! In cazul in care doresti sa iei legatura cu reprezentantii, o poti face prin live chat sau prin adresa de e-mail support@stailer.ro.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *