stailer

Probabil că nu ești străin de situația în care ai avut nevoie numaidecât de o programare la salon cât mai urgent și nu ai găsit loc liber nicăieri. Probabil și mai rău este atunci când găsești un loc liber și ieși de acolo arătând mai rău decât atunci când ai intrat în salon. Asta se întâmplă atunci când alegerea nu este a ta, ci rămâi cu ceea ce ți se oferă. Când mergi la salon trebuie să ai certitudinea că vei avea parte de servicii de calitate și că vei fi mulțumit de rezultate.

Alegerea salonului și implicit al stilistului potrivit trebuie făcute după anumite criterii, nu la repezeală. Atunci când mergi oriunde, poți avea parte de orice rezultate. Atunci când mergi unde trebuie, poți avea parte de serviciile și rezultatele pe care le aștepți.

Nu te mai mulțumi cu puțin!

Uită de aceste scenarii roșii sau chiar negre de multe ori, pentru că acum poți să alegi ceea ce vrei în materie de programări la salon. Stailer este pentru mine, pentru tine, pentru noi și nu este așa degeaba, ci pentru că vine la pachet cu avantaje și beneficii importante de care poți avea parte.

Cum ar fi ca astăzi să poți merge la un salon și să ai parte de coafura pe care ți-o dorești? Este posibil, dacă îți vine să crezi! Dacă accesezi Stailer poți găsi locurile libere la orice salon din oraș astfel încât să poți avea parte de rasfat la un salon de cosmetica din Bucuresti, Iași, Cluj, Timișoara sau Oradea.

Este o platformă online care permite programarea la salon fără a fi nevoie de vreun apel sau vreun mesaj. Are stocate toate informațiile relevante și poți face totul doar cu ajutorul unui device conectat la internet.

Cum găsești salonul potrivit?

Chiar de pe prima pagină poții selecta filtrele care te interesează. Introduci aici orașul în care vrei să te programezi, genul, ora, data, serviciile de care vrei să ai parte și mai apoi vei avea în fața ochilor lista cu disponibilități.

De acolo alegerile sunt ale tale pentru că vezi fiecare informație relevantă astfel încât să fii fericit cu ceea ce alegi și să ai certitudinea că vei obține look-ul dorit. La fiecare loc liber apare salonul, stilistul, lista de prețuri, poze, timp de lucru. Deci tot ce trebuie să știi astfel încât să te programezi liniștit. Stailer este atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Cum utilizezi Stailer?

Stailer este gratuit pentru oricine și poți da click aici pentru detalii extra cu privire la acest aspect. Este simplu de utilizat și tot ce trebuie să faci este să selectezi varianta pe care ți-o dorești și mai apoi să introduci informațiile personale.

Confirmarea o vei primi ca un mesaj text pe telefon, alături de toate informațiile relevante cu privire la aceasta astfel încât să le ai la îndemână. Dacă ai cont poți seta chiar și un reminder, alături de alte avantaje.

Oricine poate utiliza Stailer, mai ales pentru că a fost creat pentru toată lumea, pentru a facilita acest proces de programare la saloanele de hair and beauty. Accesează și tu platforma!

Contact:

support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *