Gata, a inceput noul sezonul din toamna aceasta in casa „Mireasa pentru fiul meu”.Acum se impart primele impresii si ganduri.

Din prezentarea pe care si-au facut-o, mie una mi se par prea mici fetele,spre deosebire de baieti. Sunt o gramada fete de 18 ani care pretind ca isi doresc sa plece de acolo maritate.Nu prea imi vine a crede , mi se pare ca sunt acolo mai mult sa-si faca o imagine, sa se faca cunoscute , eventual sa se distreze putin. Doar 2-3 mi s-au parut mai hotarate, stiu clar motivul pentru care afla acolo.

Adica totusi sa-ti lasi facultatea de izbeliste,sa apari la televizor in cautarea lui „Fat Frumos” , doar doar s-o uita cineva si la tine nu mi se pare un ideal in viata. Ce sa mai zic de cele care nici nu s-au inscris la vreo facultate nici bacul nu stiu daca l-au luat sau nu( inca n-au specificat) dar vom afla pe parcurs.

Baietii mi se par mai seriosi si cei cu mame in competitie dar si cei fara(din diverse motive). Sper insa ca fetele sa aiba ce invata de la ei si sa nu creada ca sunt acolo doar pentru distractie.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *