sabotaj cariera

Familia este o parte integranta a vietii unei persoane, insa acordam foarte multa atentie si carierelor noastre, asadar am putea sa presupunem si ca ale noastre cariere sunt partte integranta a vietii de familie la fel de bine. Se spune ca doar oamenii egoisti  se ingrijoreaza in ceea ce priveste carierele lor, insa de fapt, sunt mai mult aceia dintre noi care incearca  sa isi construiasca un viitor de vreme ce au nevoie de bani pentru a duce o viata mult mai indestulatoare.

Nu totul tine de bani totusi. Atunci cand iti urasti jobul, nu esti deloc incantat nici de salariu. Chiar daca ai iubi ceea ce ai face, cateodata ti se poate parea imposibil sa devii promovat sau sa primesti o marire de salariu. De ce? Uite cum iti sabotezi singur cariera.

Pefectionism

A cauta perfectiunea in ceea ce faci nu este un lucru rau si  a dori sa te perfectionezi pe ceva anume nu este deloc descurajator, dar a cauta sa vezi perfectiunea peste tot si sa devii tu insuti o persoana perfecta nu prea este posibil, mai mult de atat nici nu este grozav sa vezi totul perfect si sa iti doresti ca totul sa fie perfect.

Nimic nu poate fi perfect, nici la locul de munca si nici acasa, in viata personala. Asadar, nu mai tanji dupa ideea ca munca ta sa fie cea mai buna si sa fii laudat mereu pentru ceea ce faci, pentru ca nu le vei da sansa celor de langa sa se afirme si pana la urma nu este vorba despre vreo competitie neaparat.

Nu inceta sa inveti in continuare

Chiar daca ai terminat liceul, o facultate sau studii postliceale, asta nu inseamna ca ai si terminat cu evolutia ta pe plan profesional si a acumula cat mai multe cunosctinte zi de zi nu poate decat sa te faca mai placut si mai profesionist in ochii angajatorului tau.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *