Schimbare de look. Oftalmologul mi-a tras ochelari. Saptamana trecuta am mers cu sotia sa isi faca control oftalmologic, ei si daca tot eram acolo m-a convins si pe mine sa fac unul pentru ca de ceva timp ma tot vait ca nu mai vad bine cand citesc, ca imi fug cuvintele atunci cand citesc.

Am platit consultatia si m-a poftit in cabinet, de fapt ne-a poftit pe amandoi. Sotia era familiarizata cu ce urma sa se intample in schimb eu nu si imi era cam teama de acele aparate. Mi-a explicat ca daca sunt cu masina nu imi recomanda sa conduc si ca ar fi bine sa luam un taxi sau sa chemam un prieten care sa conduca pana acasa.

A urmat apoi cateva serii de picaturi puse la un interval de 15 minute dupa care am fost invitat sa ma asez la acele aparate, unde imi fixam barbia intr-un suport si trebuia sa urmaresc cu privirea un punct sau o casa.

La alt aparat a observat alta chestie si tot asa, controlul a durat cam 1 ora si 30 de minute pentru amandoi, dupa care sotia a primit reteta pentru ochelari dar spre surprinderea mea am primit si eu sa imi cumpar ochelari. Eu speram sa scap cu ceva picaturi.

Doctorul ne-a recomandat sa ne comanadam ochelari de pe www.ekauf.ro , la inceput am zis ca nu e bun ca sigur nu se pricepe si nu am acceptat ideea de a purta ochelari asa ca am mai mers la un alt oftalmolog pentru o a doua opinie.

Din pacate pentru mine si aceasta a confirmat spusele primului doctor. Imi convenea sau nu trebuia sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi fi nedespartit acum de ochelari si ca voi avea o grija in plus.

Amuzant a fost dupa consultatie, pentru ca totul era in ceata, din incapatanare nu am chemapt pe nimeni sa ne duca acasa asa ca m-am cam chinuit sa conduc, parca aveam ceva pe ochii, parca conduceam cu geamurile inghetate, asa era senzatia. Ajuns acasa faceam haz de necaz, nu reuseam sa vad ce mananc, nu reuseam sa scriu, scriam aiurea, vedeam foarte aiurea.

Dupa cateva zile in care m-am resemnat am intrat cu sotia pe net pentru a ne comanda ochelarii. Eu i-am ales cat mai simpli, nu imi plac cei care se poarta acum cu rama aceea mare, cu lentile mari parca e fundul de borcan, eu mi-am ales ceva finut. Sotia stia deja ce vroia pe semne ca ea se documentase deja si astepta sa ma conving si eu ca am nevoie de ochelari.

Am dat comanda iar peste 5 zile au venit ochelari prin curier, nu era chiar asa de rau cum credeam, din contra a inceput chiar sa imi placa, par un intelectual:d. Acum lasam gluma se pare ca eu chiar aveam nevoie de acesti ochelari, ma simt mai ok cu ei, nu mai obosesc asa repede, pot sa citesc fara a-mi fugi textul din fata.

Daca cumva aveti probleme, mergeti la oftalmolog si apoi apelati cu incredere la ochelari celor de la ekauf.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *