Toti incercam sa mancam sanatos, sau cel putin asa incerc eu. Cu toate ca incerc sa fac acest lucru nu mereu reusesc. De foarte multe ori sunt nevoit sa manac in oras, sau sa imi cumpar o punga cu chipsuri care nu sunt tocmai sanatoase. De la toate chimicalele si eurile care ne sunt servite in mancare ne imbolnavim. Ca sa evitam aceste probleme sfatul meu e sa incercati pe langa legume si fructe care sunt foarte bogate in vitamine si suplimente alimentare pe baza de microorganisme, FOS si vitamina C. Aceste suplimente ajuta intestinul si flora intestinala la intarirea sistemului imunitar.

De pe www.probiosan.ro va puteti documenta despre efectele benefice ale acestor suplimente alimentare care pot fi oferite chiar si copiilor cu varsta de cel putin trei anisori. Administrarea lor se poate face atat in mancare dar si in bautura calda si rece de cel mult doua ori pe zi.

Daca o sa folositi suplimentul alimentar probiosan nu o sa mai aveti probleme cu stomacul, sau sa aveti diaree si sa fiti nevoiti sa luati diverse pastile care pot produce dependenta.

Pentru o viata sanatoasa incercati pe langa fructele si legumele consumate zilnic sa consumati si un plic de probiosan.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *