Cine nu s-a uitat macar o data la Nea Marin, e la Serviti va rog. O emisiune foarte buna, foare reusita. Cred ca este singura pe primul loc urmata dupa de emisiunea celor 3 bucatari, care sincer nu prea este la fel de reusita cu cea care era difuzata la pro tv.

Sa revenim la Nea Marin, care in aceasta vara nu a mai avut Serviti va rog si emisiunea s-a chemat Poftiti pe la noi. O emisiunea cu 4 vedete care trebuiau coordonati de mai sus numitul sa renoveze sau sa promoveze pensiunea pe care o alegeau.

Si aceasta ca si cele difuzate la de cei de la pro era superba, asa ca ce m-am gandit, sa merg si eu si sa fiu unul dintre cei cazati si serviti de catre vedete, eram curios sa ii cunosc si sa vad ce stres le da Nea Marin . Am incercat si la mare sa ii prind cand erau in statiune la 2 Mai dar din cauza unor probleme tehnice la masina nu am mai ajuns. Acum insa insist sa ajung. Asa ca am hotarat sa vad cand merge el la mare pentru ca am aflat ca o sa mearga sa renoveze o pensiune din Costinesti. Impuscam doi iepuri, mergeam si in concediu, dar eram cazat si la aceiasi pensiune unde serveau si renovau vedetele. Am aflat, am aflat si ca nu aveam nevoie de rezervare pentru ca pensiunea nu prea avea clienti, asa ca am stat la panda sa aflu cand vor merge acolo.

In ziua in care am aflat ca s-au apucat de lucru la pensiunea din Costinesti am si sarit in masina. Seara eram ajuns. Intr-adevar aveau de munca la acea pensiune, servirea era groaznica de fapt era mai mult un fel de auto servire si lasai bani intr-o cutie, nu mai vorbim ca de mancare nu prea aveau nimic in primele zile.

La cateva zile dupa au venit sa  ne faca curatenie in camere, sa spele baia si sa schimbe lenjeriile, acestea am vazut ca erau noi si ca erau comandate de pe www.lenjerii-hotel.ro. Au vopsit stalpi de lemn, in unele camere au schimbat mobilierul pentru ca acesta era mancat de carii, le-au cumparat televizoare, au pus mocheta din aceea verde la piscina, au imbracat gardurile in stuf, dar nu s-au oprit aici, au inceput sa gateasca iar auto servirea si cutia cu bani a disparut, comandai si plateai la cel care te servea. O chestie absolut normala, nu cum am vazut acea cutie unde daca vroiai lasai bani daca nu nu, nu. Au renovat si terasa cu stuf iar pe mese au lipit autocolant.

A fost show cu Nea Marin si sincer cred tare imi doresc sa faca asta in fiecare an iar eu sa pot merge sa vad ce proiecte are si cum cresc acestea in mainile lui. Sper ca si la anul daca o sa fim sanatosi si daca o sa ne permitem sa mergem si sa vedem ce proiecte mai are cu vedetele si cum le mai alearga, cum le bate cu nuiaua dar si ce iese din mainile lui.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *