regulli salaregulli sala

Cand te hotarasti sa mergi la sala de fitness, te apuci sa-ti cumperi haine potrivite, sa iti iei incaltaminte necesara, echipament sportiv, sticle sau recipiente pentru apa, dar si prosoape speciale sau servetele umede. Insa, la sala de fitness nu trebuie sa mergi doar avand la indemana aceste lucruri. Trebuie sa fii pregatit si sa respecti si regulile speciale sau nescrise ale activitatilor intr-un asemenea loc. Asadar:

  1. Nu fa pe instructorul. Nimenui nu-i place de cineva cu o atitudine de bossy. Daca acea sala are si un instructor sau un antrenor personal care sa se ocupe de cei care isi fac abonamente acolo, foarte bine, insa nu te baga si tu in seama despre cum se face aia si ailalta. Este mai bine sa stai in banca ta si sa oferi sfaturi sau pareri doar cand ti se cer.
  2. Nu te da la colegii de sala. Stiu, de obicei salile de fitness sunt mixte. Vin si femei si barbati si, ca si in viata osbinuita, acestia sunt uneori atrasi unii de altii. Nu are nimic daca vorbesti cu colegii tai de „suferinta”, dar macar nu intrece limita si nu te da prea pe fata la acestia. Daca este sa fie mai mult, vedeti-va in afara salii in timpul vostru liber.
  3. Nu te imbraca prea provocator. Nu este vorba doar despre fete, ci si despre barbati. Intelegem ca esti mandru de rezultatele obtinute, insa nu-ti lua niste pantaloni super scurti si stramti si un maiou mulat de cocalar la purtare cand mergi la sala. Imbraca-te adecvat, insa nu depasi limitele. Este valabil si pentru femei. Nu este atat de ok daca veti avea pe voi niste maieruri cu decolteu adanc si niste colanti care mai sunt si transparenti pe deasupra. Limiteaza-te la tricouri bune din bumbac cu maneca scurta, la maieuri fara decolteu adanc si la pantaloni de tip colant sau speciali pentru fitness. Vei fi mult mai apreciat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *