Cei de la RDS au inceput sa ma uimeasca, in sensul bun. Este prima companie care ofera un abonament telefonic iar dupa un timp sa gandeste sa faca o reducere de un euro la abonament.

Acest lucru nu il face doar pentru noi abonati ci si pentru cei vechi, aici a fost marea mea surpriza placuta.

Pe langa abonamentul de la RDS mai am un abonament colosal la orange, unde sunt abonat de 5 ani. Abonamentul la orange este de 20 de euro, un rahat de abonament care nu imi ofera mai nimic, 800 de minute si sms-uri in retea, 100 de minute nationale parca si 500MB trafic de net.

Pai la cei de la Digi primesc mai nou cu 4 euro convorbiri nelimitate in toate retelele nationale, nelimitat in principalele retele mobile din strainatate dar si internet nelimitat cu o viteza de pana la 21mb pana la un trafic de 5giga dupa care viteza scade la 128kilo.

Haideti sa va zic o intamplare neplacuta la orange. Am uitat telefonul conectat pe internet si am adormit cu el asa, pai dimineata am primit mesaj ca am consumat cei 500 de mb oferiti dar pe langa ei mai am de plata si 400 de lei trafic consumat in acea nopate plus 20 de euro plata abonamentului.

Pai prost sa fiu sa mai raman la ei. Am mers imediat si am facut o cerere de reziliere, le-am zis si motivul dar si ca serviciile oferite de ei sunt foarte scumpe fata de ce ofera cei de la rds. Au incercat sa ma convinga ca cei de la rds imi vor percepe o supra taxa de 60 de euro daca eu vreau sa plec de la ei… asa si …

In primul rand acea foaie era o minciuna, am mers la cei de la rds sa ii intreb si sa imi ofere si mie toate clauzele din contract. Nu exista nicaieri asa ceva .

ORANGE o mare teapa

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *