Pot sa spun ca fac Oriflame de cand ma stiu si aici ma refer la modul intens nu ca simplu distribuitor. De cate ori m-am implicat intr-un proiect , m-am implicat „cu mainile si picioarele” sa zic asa pana-n gat , pentru ca nu m-am multumit niciodata cu putin . Stiu ce pot si cat pot, am tras tare si am reusit sa pun bazele unei echipe tinere si plina de forta si entuziasm ca si mine , reusind astfel sa crestem vanzarile in randul produselor cosmetice. Oriflame se ocupa cu vanzarea directa a produselor cosmetice. De aceea se bazeaza mult pe reclama facuta de catre reprezentanti, „din gura in gura” dar au si  foarte multe filme de prezentare a produselor. Aceste filmulete ne ajuta pe noi reprezentantii si liderii sa promovam cat mai bine un produs fie el cunoscut sau poate abia aparut pe piata. Imaginea conteaza mult si felul cum este prezentat incanta ochiul clientului si il tenteaza sa cumpere. Cu siguranta si calitatea produsului este la acelasi nivel , va spun pentru ca le-am incercat pe toate , iar pe mine Oriflame nu m-a dezamagit niciodata.

Acum ca numai ce a inceput scoala mi-am facut deja cateva planuri pentru noul an, pentru ca v-am zis ca imi place sa lucrez cu oameni tineri si plini de energie, prefer sa organizez campanii de recrutare mai mult in randul lor. Imi voi aduna echipa deja formata si vom merge prin scoli si licee in cautare de noi potentiali clienti si oamnei de baza. Mi-am comandat deja materialele necesare. Sunt gata de treaba si mi-am propus pentru acest an sa am vanzari duble cu echipa fata de anul precedent.

Vanzarile cele mai mari se fac cu publicul tanar, de aceea mizez eu foarte mult pe inceputul de an scolar. Pe parcursul verii s-a cunoscut o scadere a comenzilor la business points , pentru ca majoritatea se intorc in provincie iar produsele nu mai sunt atat de mult dorite acolo. Adica pentru mine „la tara” este o zona in care poti sa stai si nemachiata. Cu siguranta asta nu inseamna ca poti sa stai nespalat. Pentru ca dispunem de o gama larga de produse care tin atat de ingrijirea corporala cat si de cea estetica.

Una peste alta , depinde de noi de cat de bine ne vindem produsele , indifernt carei firme apartinem si cu siguranta o importanta foarte mare o au si aceste fimulete de prezentare.

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *