stailer

Calitatea a fost întotdeauna cea care a contat, deși foarte mulți aleg cantitatea. În orice serviciu sau produs cumpărat, vei căuta ca acesta să fie calitativ și să te mulțumească. La fel se întâmplă și în cazul saloanelor de înfrumusețare. Stiliștii independenți și saloanele de înfrumusețare oferă diferite servicii de care poți fi mulțumit sau nu. Pentru a evita o dezamăgire și chiar mai mult – un aspect fizic inestetic –  efectuează programări online la unii dintre cei mai buni stiliști!

Totul s-a mutat în online, chiar și programările la salon

Trăim într-o eră a digitalizării și tot mai multe afaceri și-au îndreptat atenția către mediul online. Stailer este o platformă special creată pentru cei care doresc să economisească timp atunci când se programează la salon. Platforma online oferă posibilitatea tuturor doritorilor să se poată programa online și să viziteze virtual orice salon din Cluj, Timișoara, Iași sau Oradea. Vezi si in acest articol cum funcționează platforma și despre ce este vorba.

Serviciile la care poți apela pe această platformă le includ atât pe cele pentru doamne, cât și pe cele pentru domni. Un alt beneficiu este acela că vă puteți programa împreună la același salon. Se pot face două programări, pentru două persoane, singurul lucru diferit va fi numărul de telefon. În funcție de zona în care te afli și serviciul de care ai nevoie, poți apela la tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, machiaj, epilare, masaj, cosmetică, pensat și tratamente pentru păr.

Domnii pot face programări online la unii dintre cei mai buni stiliști dacă vor să se tundă, aranjeze părul, să se penseze, să facă mici modificări la barbă, să se bucure de răsfăț pentru manichiură și pedichiură, să beneficieze de tratamente pentru păr, epilare, cosmetică masculină sau chiar masaj pentru bărbați.

Platforma stailer.ro aduce numeroase saloane mai aproape de tine!

Echipa Stailer dorește să vină în ajutorul clienților spre a alege un salon sau un stilist ideal pentru gusturile lor. Din acest motiv, la fiecare rezultat vei avea atașat programul salonului, zona în care se află, cât durează serviciul de care ai nevoie și care este prețul pe care îl vei plăti. Vei avea disponibile inclusiv fotografii din interiorul salonului, pentru a știi cu exactitate unde vei merge.

Stiliștii și saloanele disponibile pe această platformă sunt mai aproape decât crezi! Ești doar la un click distanță de a face o programare, oriunde te-ai afla. Nu trebuie să te deplasezi personal pentru a te programa și nici să contactezi telefonic salonul. Confirmarea programării va veni printr-un mesaj text la numărul de telefon specificat de tine și din același mesaj o poți și anula.

Mai multe informații despre cum faci o programare și ce este necesar vei afla pe site-ul www.stailer.ro. Există și o secțiune destinată întrebărilor frecvente, dacă întâmpini greutăți. În cazul în care ai alte întrebări sau dorești să afli mai multe detalii, poți trimite o solicitare la adresa de e-mail support@stailer.ro. Acum poți face mai simplu programări online la unii dintre cei mai buni stiliști!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *