Weekendul trecut a fost unul cu foarte multe nunti, norocul lor ca au prins vreme frumoasa. Seara cerul a fost luminat de artificiile celor cu nuntile, parca au fost sincronizati ca sa le lanseze una dupa alta.

Anul viitor vrem sa ne facem si noi nunta, dar parca nu am vrea artificii, ne gandeam sa lansam lampioane. Acum ramane de vazut costul fiecaruia si care dintre ele este mai avantajoasa.

Cei de la otimar.ro sunt cei care se vor ocupa de amenajarea cortului cu aranjament floral, vor imbraca scaunele si se vor ocupa de aranjarea meselor. Tot ei vor aranja si intrarea in cort, vor accesoriza intrarea cu cateva faclii. De sonorizare se vor ocupa tot ei, am ales ca ei sa faca cele mai multe lucruri pentru a nu apela la mai multe firme si sa iasa o harababura, sa nu aiba habar una de alta. Asa ei sunt o echipa si se pot coordona singuri, nu trebuie sa stau eu, sa imi pierd timpul sa vad daca se inteleg si daca fac o treaba minunata.

Am zis ca s-ar putea sa lansam lampioane la nunta cu toate ca sunt frumoase si artificiile, insa apare o problema daca alegem artificii, nu prea avem de unde sa le lansam, noi vroiam ca ele sa fie trase de pe un vapor aflat pe mijlocul Dunarii. Ar fi fost foarte frumos dar din cate am inteles nu prea se poate, in schimb lampioanele nu ni le interzice nimeni. Poate vom gasi intr-un final un loc si pentru lansarea artificiilor dar pentru acest lucru trebuie sa vorbim cu pirotehnistul firmei dar si cu fotografii, pentru ca este foarte important si cum se vor reflecta ele pe luciul apei, e de efect.

Tot cei de la Otimar se vor ocupa si de confetii atunci cand este adus tortul, acesta o sa fie adus printr-un culoar din miniartificii pana la scena care o sa fie acoperita de fumul produs de masinile cu gheata carbonica. Sper ca totul o sa fie spectaculos.

De meniuri se vor ocupa cei cu locatia, al caror cort l-am inchiriat. Am uitat sa va zic ca am aflat ce cadou vom primi din partea parintilor pentru nunta. O masina, aceasta o sa fie acoperita de baloane de cei de la otimar. Am aflat de surpriza atunci cand am vazut planul unde vor face un fel de iglu din baloane. Ce pot ascunde parinti nostri sub aceste baloane ? Normal o masina, baloanele sunt umplute cu heliu si se vor elibera atunci cand se vor lansa lampioanele. Sper ca masina o sa fie una pe gustul nostru si parintii sa nu ne faca o gluma proasta cu un trabant sau o dacia 1310.

Mai este putin pana atunci si vom afla, putin pentru noi, mirii ,  insa foarte mult timp pentru altii. La fel a fost si in cazul cununiei cand am fost foarte stresati si parca timpul nu ne mai ajungea. Pe ultima suta de metri parca timpul nu ne mai ajungea .

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *