Nu am crezut ca voi scrie despre verisorii mei si ca voi ajunge sa ma laud cu ei insa chiar merita asta . Atata timp cat ziarele locale scriu despre fiecare eveniment, evolutie si reusita a lor , nu vad de ce nu as scrie si eu . Este vorba de Corina si Catalin, doi copii ambitiosi si talentati, dornici sa se afirme si sa arate lumii intregi felul in care ei aprofundeaza in lumea dansului.

Sunt frati si formeaza perchea perfecta atunci cand sunt pe ringul de dans. Inca de la varste foarte fragede , parintii lor au avut grija sa ii indrepte spre astfel de activitati sportive. Catalin a inceput mai intai prin lupte si anume Qwuan Ki Do. Inclusiv la ora actuala practica acest sport tot la un nivel performant. Sora lui mai mica , a inceput prin a face gimnastica de performanta, insa nu se arata atat de atrasa de acest sport , desi munca ei era apreciata la cote maxime. Evident ca din acel moment parintii nu au mai putut insista asupra acestui subiect si au incercat sa o orienteze catre altceva. Astfel a fost prima care si-a incercat abilitatile pentru dansul modern si de societate. S-a lipit de acest sport inca din prima zi si a lasat gimnastica la o parte pentru dans. O data cu ea a incercat si fratele ei iar profesoara lor de la scoala de dans  latino-time.ro si-a dat seama ca impreuna formeaza echipa perfecta si a insistat sa participe impreuna la ateva cursuri si concursuri. A fost un efort mai mare din partea lui Catalin sa mearga in paralel cu doua sporturi de performanta dar si la ora actuala face acelasi lucru. Nu vrea sa renunte la niciunul . In ambele parti munceste la fel de mult si premiile nu sunt altele decat I , II si III. Trebuie sa mentinez faptul verisorul meu  avea probleme cu greutatea cand era mic , iar cand ma uit pe poze astazi si vad diferenta nu imi vine sa cred cat de mult a slabit. Inainte sa practice aceste sporturi avea un mod foarte nesanatos de a manca si intr-un ritm alert ca nu stiai cand s-a asezat si cand s-a ridicat de la masa. Insa de cand a inceput cu dansul s-a vazut o modificare majora atat in modul lui de viata cat si in felul lui de a fi. Incepuse sa acorde mai multa  atentie felului in care arata , asta ca sa nu isi dezamageasca sora pe ringul de dans. Una peste alta, sportul in activitatea unui copil inseamna foarte mult , atat o dezvoltare armonioasa a corpului cat si un stil de viata sanatos.

Cand copilul meu va creste voi incerca  la randul meu sa ii indrum pasii catre un sport de performanta. Mi se pare cel mai frumos mod pentru un copil de a se dezvolta, fie ca alege sa faca inot, dans, fotbal sau box la un nivel inalt nu voi fi piedica in fata lui , ci il voi sprijini cat am sa pot de mult, cu toate fortele si puterile mele.

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *