zombie

Cu toate ca ar putea sa para o reactie putin mai exagerata, dar indiferent ca este Ziua Mortilor sau nu, trebuie sa fim constienti ca o astfel de epidemie ar putea lovi pamantul, si astfel trebuie sa fim pregatiti. Armata Statelor Unite este destul de prinsa intr-o dezbatere publica pe aceasta tema, iar un document real precizeaza ca oamenirea poate ajunge intr-o astfel de situatie. Revista Foreign Policy nu a ezitat si a mers mai departe, studiind acest document, tragand un semnal de alarma printre cititori.

Acest plan indeplineste planificarea de urgenta fictiva, sub indrumarea Comandamentului Strategic al Statelor Unite, prin care se doreste dezvoltarea unui plan strategic de a intreprinde operatiuni militare de a pastra oamenii- oameni, in cazul unui impact cu zombie”- declara documentul CONOP 8888. „Deoarece acesti zombie reprezinta o amenintare asupra rasei umane, pentru tot restul vietii pamantului, Comandamentul Strategic va fi pregatit pentru a pastra desfasurarea vietii umane, venind in sprijinul salvarii vietii oamenilor.”

Cei care au pus la cale acest plan, trebuie sa ia in vedere un efectele negative care pot sa apara in randul publicului, doarece acestia pot crede in mod eronat ca un astfel de scenariu de formare fictiva, poate fi defapt un plan real. Autorii documentului mai adauga ca decat sa foloseasca argumente pe un plan care ar avea loc intr-o „Tunisie” sau „Algerie” fictiva, acestia au ales sa foloseasca un scenariu complet imposibil, care nu ar putea fi confundat vreodata cu un plan adevarat.

Ar putea sa para ca toate aceste lucruri sunt de necrezut, insa zombie chiar sunt reali. Cel putin gainile zombie sunt (CZs). Gainile care nu mai depun oua sunt eutanasiate de fermieri folosind monoxid de carbon, insa s-au inregistrat reveniri la viata a acestor vietati. Acest lucru ar putea sa-i determine pe oameni sa devina vegetarieni. CZs sunt terifiante si ii pot determina pe cei ce consuma carne sa nu mai faca acest lucru, iar oamenii ar protesta mai mult in fata ideei de cruzime fata de animale.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *