Domeniul fashion este extrem de controversat in ultima perioada si asta mai ales din cauza designer-ilor nonconformisti care realizeaza piese vestimentare pe care mai nimeni nu le-ar purta. Dar, ce ai spune daca ti-as zice ca exista o pereche de pantofi sport care nu au la baza ideea unui designer faimos, ci au fost inventati ca metoda optima de ingrjire a sanatatii? Ei bine, nu vreau sa ma judeci gresit, dar cred ca si eu as purta acesti papuci. Este ok. Sa fim sinceri, oamenii au fost fascinati de ei inca de cand i-au vazut la stand-ul de prezentare de la CES din aceasta saptamana. Si, mai ales, daca cei care au vazut pantofii au suferit si probleme ireparabile la genunchi sau glezne in timp ce alergau, au oferit o privire serioasa acestor pantofi, gandindu-se ca ar putea fi lucrul care ii poate ajuta.

Enko Inspector Gadget

Poate astfel de oameni s-au gandit la tot felul de sedinte de terapie sau la pantofi ortopedici, care sa ii ajute sa scape de problema lor. Astfel, la o prima vedere, pantofii Enko, par a fi un fel de schema ce face parte dintr-un proiect ciudat- care, de fapt, vrea sa-ti rupa picioarele, nu sa ti le salveze. In plus, pantofii par a fi un fel de dispozitiv ce ajuta purtatorul sa bata recordul la sarituri.

In realitate, lucrurile nu stau deloc asa: scopul acestor pantofi este unul natural si lumesc, iar sistemul de metal prins de talpa este extrem de util alergatorilor. Creati de catre maratonistul Christian Freschi  si echipa sa, structura este creata pentru a servi ca o extensie sau o prelungire a talpii, absorbtie a socurilor, stabilizare pentru alergator, adaugandu-se si un impuls mai mare in ceea ce priveste viteza alergatorului. De asemenea, reprezentantii acestui produs au asigurat clientii ca acesti pantofi au tendinta de a corecta si mersul utilizatorului.

In prezent, pantofii pot fi achizitionati la pretul de 390 dolari. In mod interesant, cumparatorii sunt rugati sa specifice care este greutatea lor atunci cand plaseaza comanda, astfel incat compania sa echipeze pantofii cu cel mai bun sistem de soc. Nu ar fi mare mirare sa vezi pe cineva pe strada cu acesti pantofi si, chiar daca arata ridicol, acestia contribuie la starea de sanatate a alergatorului, corectand mersul si, implicit, pozitia utilizatorului.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *