Anul acesta am ceva planuri cu casa bunicilor, ei nu mai sunt in putere si mi-am dat voie sa modific si sa fac tot ce doresc asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am vrut sa transfor curtea mare cu pamantul batatorit si ars de soare intr-o gradina de fapt vreau sa fac in felul urmator, curtea sa o transform intr-o gradina frumoasa plina de verdeata, cu tufe de trandafiri unde o sa fie asezat mobilier gradina de la Lara Mobcenter,  la intrare in casa o sa fac o micro sera pentru a avea racoare in casa si pentru a avea mereu aer curat, miros de flori si de plante.

Casa nu vreau inca sa o modific, imi place um arata poat evoi umbla putin la mobilier si la culoarea lavabilei in rest casa o sa ramana la fel.

Eu nu pot intelege o chestie de ce sa ai o curte imensa si sa nu ai nimic pe ea, initial au avut vita de vie, pe mine sincer nu prea ma interesa, ma gandesc sa platez pomi fructiferi, m-am interesat de struguri, caiisi si piersici, fructele mele preferate.

Pentru ciresi am inteles ca o sa dureze 3 ani pana cand acesta o sa inceapa sa dea cirese in schimb pentru restul chiar nu m-am interesat. Curtea este suficient de mare asa ca o sa devina o livada foarte maricica si bogata din care imi pot face borcane cu dulceata si cu compot pentru iarna.

Visul meu este sa cresc la casa, sa pot sa am fructe legune, pe care sa le muncesc, gradina de flori de care ma ingrijesc.

Despre mobilierul de gradina am aflat de la un amic cu care m-am si sfatuit cam ce vreau sa fac iar el m-a sfatuti ce anume s-ar potrivi cu ce vreau eu sa fac.

Sotia ma tot bate la cap ca oricum este spatiu suficient si ca am putea sa facem in mijlocul gradinii o piscina, unde sa se balaceasca cel mic dar cu siguranta ca si ea isi doreste sa traga o balaceala si apoi sa leneveasca la soare si sa se prajeasca. Nu am exclus ideea doar ca ma gandesc la costuri si daca ne vom permite pentru ca nu vreau sa sap o groapa si apoi sa o umplu cu apa sau cum am mai vazut la cineva a betonat groapa si arata groaznic, nu avea scurgere , se chinuia sa scoata apa cu galeata, iar ce ramanea pe fund ramanea acolo pana se evapora sau se imputea.

Daca aleg sa fac piscina voi avea nevoie de un proiect care sa aiba si evacuarea direct in canalizarea de pe strada. Recunosc si eu ca ar fi frumos doar ca acest proiect cu siguranta se va intinde pe o perioada mai mare si cu costuri ceva mai maricele. Ramane de vazut ce voi face, pentru ca pana la primavara nu mai am foarte mult timp la dispozitie de gandit, timp pentru a face proiectul in functie de ce vom hotara.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *