Ma uit de ceva timp la un amic care are cateva statii gpl, acum cativa ani inchiria un teren si impreuna cu inca o persoana a reusit sa deschida o statie gpl. La acea vreme daca vindea 30 de litri de gaz pe zi era foarte bine, asa greu mergeau vanzarile, nu prea erau masini pe gpl.

Acum dupa 7 ani stau si ma uit la el cat de bine a ajuns, el e singurul actionar in firma, a cumparat terenul pe care are statia gpl, a mai inchiriat un teren in partea opusa a orasului si a deschis si acolo o statie gpl, la nici un an a mai cumparat o statie gpl cu totul iar acum cauta un consultant fonduri pentru ca vrea sa mai deshida inca o statie gpl in alta parte a orasului dar este in tratative cu proprietarul acelui loc, pentru ca respectivului ii este frica ca nu cumva sa pateasca ceva pentru ca pe acel teren are si el casa amplasata.

Sunt convins ca pana la urma o sa il convinga pe respectivul sa ii inchirieze acel spatiu.

Ma tot uit ca in ultimi ani populatia a inceput sa isi monteze instalatie gpl pe masina, muti vor zice da, taximetristi si cei cu daciile 1310, ei bien gresiti, am vazut instalatie gpl montate si pe ditamai monstri cu motoare de 3-4000 cmc, mosntri precum Fordurile acelea F 150 sau cum s-or chema, de ai nevoie de scara ca sa te urci in el.

Un lucru bun avan in vedere ca gazul este la jumatate de pret  iar consum nu este mai ridicat fata de benzina, cu un litru doi in plus, dec invistita ar cam merge. Am auzit pe cativa „specialisti” spunant ca gpl ul nu este bun pentru ca strica motorul, lucru care nu este adevarat, am un amic taximetrist posesor de logan pe gpl inca de cand a aparut primele loganuri si pot spune ca masina respectiva inca merge, nu a avut interventii la motor sau la instalatia gpl, asa ca eu zic ca merge si ca este ok.

Cat tine despre afacerea omului, ma bucur ca ii merge si ca s-a gandit la gpl, eu unul nu ma gandeam la asa ceva. E foarte bine ca a ajuns la un astfel de nivel la care sa aiba nevoie de un consultat care sa il ajute si sa ii dea idee cum sa investeasca fondurile pe care le detine.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *