salus controls romania

21Ideea de smart home este un vis devenit posibil pentru foarte multi dintre noi. Ironia in acest caz este data si de faptul ca nici nu credeam acum 10-20 de ani ca acest lucru chiar ar putea deveni cu adevarat posibil.

Probabil ca daca era cineva atat de curajos incat sa spuna ca va controla modul in care se face incalzirea in casa, dar si aparatele electrocasnice din toata casa, doar cu o singura apasare de buton, ar fi fost considerat nebun. Ce e drept, acum 20 de ani, internetul era privit tot ca o ciudatenie, a carei potential nu era inteles pe deplin.

Acum, ideea de Smart Home este mai mult decat actuala si este una dintre cele mai ingenioase si mai usoare solutii care ne sunt oferite pentru cresterea confortului casei.

Nimic nu va mai fi la fel dupa ce sistemul IT600 Smart Home al celor de la Salus Controls Romania va fi instalat in casele utilizatorilor si isi va arata pe deplin functionalitatile exceptionale.

Pentru a ilustra cu precizie ce beneficii substantiale poate sa aduca o asemenea investitie, am creat o lista cu cateva dintre acestea. Astfel, se va putea pe deplin observa cat de rentabila este, de fapt, aceasta investitie.

salus controls romania

  1. Mai putin stres, mai multa liniste psihica

De acum, nu va mai trebui sa iti faci griji ca la plecarea de acasa ai uitat deschis gazul, lumina de pe hol sau ca frigiderul functioneaza degeaba, pentru ca nu mai este mancare inauntrul sau. Cu ajutorul tabletei, telefonului sau al calculatorului, vei putea sa monitorizezi toate aceste procese, indiferent de unde te-ai afla. Tot ce ai nevoie e o conexiune cat de cat stabila la internet.

 

  1. Oricine poate sa foloseasca acest sistem fara probleme

Chiar si persoanele mai in varsta, care nu sunt neaparat obisnuite cu toate noutatile tehnologice, vor putea sa foloseasca fara nici cea mai mica problema aplicatia care controleaza intregul sistem Smart Home. Poate chiar va fi mai usor pentru acestia, sa foloseasca aceasta metoda, decat sa fie nevoiti sa se deplaseze peste tot, pentru niste operatiuni elementare.

 

  1. Economii substantiale, asigurate in mod garantat

Multi cand aud de termenul de Smart Home, se gandesc poate la un sistem complex, eficient, dar care consuma la randul sau extrem de mult. Din fericire, acest lucru este doar un mit, pentru ca o casa inteligenta inseamna mai putine griji cand vei primi in posta facturile la utilitati. Controlul precis pe care il ofera un asemenea tip de sistem, oferit de Salus Controls Romania, garanteaza economii substantiale, dar si o intreaga eficientizare a proceselor casnice.

 

  1. Modalitate ieftina de imbunatatire a casei

Chiar daca pare intimidant acest concept din punct de vedere al pretului, un asemenea sistem este unul relativ ieftin. In plus, investitia facuta in acest sens va fi recuperata dupa cateva luni de utilizare. Din acest punct de vedere, gradul de rentabilitate este foarte crescut.

 

Acum, cand prezentul aduce atat de multe beneficii, prin sistemul oferit  de Salus Controls Romania, de ce nu am face cateva imbunatatiri si casei noastre? Nu suntem lenesi, dar nu de alta, parca nu am vrea sa pierdem timp pretios pe niste activitati care pot fi controlate doar cu o singura apasare de buton.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *