In urma cu cateva saptamani am fost invitat impreuna cu sotia la o nunta a unor cunostinte in Bucuresti. Nunta se anunta a fi una de fitze, nu prea aveam cum sa nu merg pentru ca eram foarte buni prieteni. Asa ca am inceput sa ma interesez despre local, cam cat costa meniul pentru a sti cam cum merge masa si sa nu ma fac de rahat oferindui mai putin.

L-am sunat pe un amic sa il intreb unde anume este acest local, iar el mi-a explicat unde este si dupa m-a intrebat daca m-am tacanit. L-am intrebat de ce ? Si mi-a raspuns: Alt local unde sa mergi sa te distrezi nu ai gasit? L-am intrebat de ce? Si mi-a zis, pai ma acolo cel mai sarac are X5 tu ai un amarat de Opel. Mi-a cam picat fata dar nu prea aveam ce sa fac si cum sa dau inapoi, i-am zis lasa ca merg cu taxi :)) .

Auzind cele spuse, mi-am dat seama ca trebuie sa am o tinuta speciala si ca nu imi pot permite sa ma imbrac prea lejer. A venit ziua nunti, ne-am pregatit si am plecat la nunta.

Inca de la intrate am fost intampinati de miri care ne-au multumit ca am acceptat invitatia si ne-au poftit la petrecere dar nu inainte de a face o poze alaturi de ei, poza realizata de un fotograf Bucuresti. Un fotograf foarte experimentat care stia cum si cand sa imortalizeze ce-a mai buna clipa. Fotografia realizata l-a intrare am primit-o la plecare. Un lucru special de care nu am mai avut parte in ultima vreme. De cativa ani toate pozele le-am urmarit in format electronic si sincer e pacat ca pozele tiparite se cam pierd.

Nunta a fost intr-adevar una spectaculoasa, totul a fost magnific, chiar daca a fost putin cam piperata nu am mai fost si nici nu cred ca voi mai fi invitat la o nunta de acest gen. Meniul a fost unul spectaculos, parca ar fi fost realizat de bucatari de la master cheff, au fost feluri de mancare unde chiar nu stiu ce era servit dar aveau un gust si un aspect deosebit. Tortul a fost servit undeva spre dimineata, el nu era unul obisnuit cum vezi mai peste tot rotund sau dreptunghiular, avea presarat peste diferite fructe frumos colorate care idi provocau o adevarata furtuna in gura.

Petrecerea a fost spectaculoasa si chiar nu imi pare rau ca am mers.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *