Am patit-o si eu si ma ustura rau de tot acum la buzunar.

Am mers intr-o zi cu sotul la peste, s-a lasat seara si la un moment dat, am hotarat sa stau in masina. Mi-am rabatat scaunul pe spate m-am facut comoda apoi mi-am pornit telefonul conectat la internet prin date mobile. Mentionez ca am abonament la Orange si in  curand voi scapa de el insa am raamas cu un gust amar.

Dupa ce mi-am asezat telefonul atat de bine incat puteam sa privesc si un film, m-am conectat la aplicatia Antena Play si-am dat drumul la o emisiune inregistrata , doar doar mi-o mai trece si mie timpul. Insa fara sa-mi dau seama am adormit cu internetul pornit. Aveam doar 500 MB la dispozitie.Vreau sa va zic ca intr-o ora s-au consumat toti. Ce-i drept cei de la Orange mi-au dat mesaje sa ma anunte ca acei 500 de MB s-au terminat si ca de acum in colo voi fi taxata conform contractului. Bineinteles ca nu am vazut nimic la somnul profund pe care il duceam. Abia cand a venit sotul la masina a realizat boacana pe care am facut-o. Dragul de el m-a lasat in schimb sa dorm in continuare.

Ieri am primit faimoasa factura in valoare de 414 lei.Imi venea sa ma zgarai pe ochi stiind ca mai aveam o luna si terminam definitiv cu ei.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *