Chiar daca a reusit sa isi castige popularitatea in mod incredibil in ultimii ani, se pare ca vedeta Delia se confrunta cu unele probleme in ceea ce priveste continutul unor piese de ale sale. In acest sens, melodiile „Da, mama” si „Cum ne noi”- ambele creatii marca Carla`s Dreams, au fost propuse pentru a fi interzise la TV, din cauza continutul explicit dar si a incurajarii consumului de produse alcoolice.

Potrivit site-urilor de stiri, se pare ca, Consiliul National al Audiovizualului a fost sesizat de sase ori cu privire la cele doua piese al Deliei, pe motiv ca acestea incalca Legislatia Autovizualului. In cazul in care se va decide acest lucru de catre specialisti, acest lucru va insemna ca cele mai iubite piese al cantaretei vor fi interzise total de la TV sau vor fi difuzate dupa ora 22, asta pana cand se va reintra in legalitate.

Da, mama

Piesa „Da, mama” a starnit o multime de controverse in randul oamenilor, sesizandu-se si Agentia Antodrog de la Constanta, care sustinea ca mesajul melodiei ar trimite adolescentii- deja vulnerabili- sa isi inece amarul in bautura, dar si pentru ca incurajeaza o lipsa de comunicare intre tineri si parinti. Delia a raspuns acestui lucru, sustinand ca au exitat foarte multe cantece despre bauturi alcoolice, insa nimeni nu s-a sesizat pana in prezent.

„Da, mama” este piesa care a reusit sa depaseasca mai mult de un milion de vizualizari pe YouTube la numai o zi dupa ce aceasta a fost lansata, iar „Cum ne noi” a devenit in luna iunie, prima piesa romaneasca care a strans mai mult de 15 milioane de vizualizari pe aceeasi platforma online. Ambele piese muzicale ale Deliei Matache au fost difuzate de cele mai multe posturi muzicale, dar si la radio, fiind celebre pe posturi ca Europa FM, Radio Zu, Kiss FM, Radio 21, Pro FM, iar pe TV apar la MTV Romania, ZU TV, Music Channel si UTV.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *