tehnologietehnologie

Buna ziua! Este frumos afara si uite cate stiri noi exista despre atat de multe lucruri, dar mai ales legate de tehnologie. Haideti sa le aflam impreuna!

  • Cica problema cea mai amre a HTC este CEO-ul companiei si anume domnul Peter Chou. Aest lucru este sustinut de sute de surse intervievate de Reuters. Punctul slab in toata aceasta afacere este faptul ca aceasta companie de altfel mare pe piata tehnologica, nu prea are stabilita o strategie pe termen lung si bine pusa la punct. Acest lucru era la un moment dat cel mai bun punct forte al HTC, dar acum a devenit cel mai slab punct, si asta pentru ca nu exista o directie clara catre care se indreapta compania si nici niste obiective bine delimitate.
  • Cel mai bun joc al Gamescom este numit Titanfall. Titanii titulari, care sunt inceti si lipsiti de gratie, insa detinniste superputeri de foc. Ce super! Ca si filmele de genul „Clash of the Titans” si alte serii de astfel de filme. Misto!
  • CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg  a lansat  un plan dur  care are de gand sa aduca pe Internet mai mult de 5 miliarde de oameni din toata lumea. Ce initiativa! Chiar are nevoie toata lumea sa stea pe Facebook si sa aiba un cont sau un profil pe aceasta retea de socializare? nu prea cred, dar ma rog!
  • Magazinele de caramizi si mortar incep sa isi sacrifice marjele asfel incat sa-si pastreze preturile la fel de reduse ca si cele de pe Amazon. Preturile categoriei Casa si Gradina era astfel in medie de 6,5% mai mici decat preturile site-ului Amazon  pentru un cos cu  30 de lucruri. Asa au apreciat analistii si este foarte ciudat.
  • Ia-o mai usor cu selfie-urile. Oamenii care posteaza prea multe poze cu ei pe Facebook si pe alte retele de socializare pot intampina riscul de a se indeparta de prieteni, de membrii familiei si de colegi, toate acestea ducand la niste legaturi mult mai putin stranse decat inainte. Urat!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *