joburi femei

Suntem dragute si amabile, dar nu ne lasam calcate in picioare de nimeni. Ah, si sa nu va ganditi ca suntem numai fete si tinere abia iesite din liceu sau care suntem la facultate. Am si colege mai mature aici la studio de pana in 40 de ani, femei frumoase si demne care stiu ce vor de la viata si nu se dau inapoi de la nici o provocare.

Ce pot spune mai mult despre noi? Daca va intereseaza sa stiti cum aratam noi, pe langa faptul ca exista tot felul de femei cu tot felul de siluete, cu tot felul de culori de par si cu tot felul de forme, mai suntem si de inaltimi diferite, de greutati diferite si frumoase in stilul nostru propriu. In cadrul unui studio de videochat esti foarte bine platit si totul iti sta la dispozitie in orice moment cand lucrezi acolo. Este foarte ok sa faci videochat si nu cred ca as putea sa renunt la ceea ce fac deja aici la studio. Nu este nimic rusinos, fac doar ce-mi place si nu sunt monitorizata de nimeni. Poate ca suna a  job ideal, insa nu toate femeile au curajul sa paseasa macar intr-un studio de genul, asta din cauza prejudecatilor pe care le au.

Pe langa faptul ca poti lucra in videochat si te poti bucura de o gramada de lucruri ok, mai ai si posibilitatea sa fii trainer pentru modelele de la videochat. Poti sa fii de asemenea si contabil in cadrul unei asemenea afaceri sau chiar soferita, ori fotograf care sa faca poze fetelor si sa le scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi. Tot ceea ce ai visat a deveni poate fi realitate chiar si in cadrul unui studio de videochat. Poate ca cele mai multe dintre noi nu se gandesc la o asemenea posibilitate pentru ca nu cred ca mai poti face si altceva la studio, insa realitatea e alta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *