joburi Wall Street
joburi Wall Street

Piata locurilor de munca de pe Wall Street ramane destul de dura in continuare, dar si plina de noi tipuri de joburi si de posibilitati de angajare pe una dintre cele mai fabuloase strazi din New York. Sectorul financiar al Wall Street inca angajeaza cu 25.000 mai putini oameni decat a facut-o cu 10 ani in urma.

Bankerii aspiranti trimit in fiecare zi cate 300 de emailuri doar ca sa se evidentieze de competitie, cel putin pentru un internship pe timp de vara. Insa bancile chiar fac recrutari, doar ca de cele mai multe ori, nu in sectoarele la care te-ai astepta. Uite cateva dintre cele mai cautate skills-uri pe Wall Street in acest an.

M&A junior si bancheri in finantele de indatorare

Luand in considerare toate eforturile facute de bancile de investitii le-au facut pentru retinerea bancherilor juniori ale acestora in ultimile 12 luni, excursii platite, zile libere platite, responsabilitati mult mai captivante, nu este deloc suprinzator ca analistii raman o proprietate „fierbinte” a bancilor de pe Wall Street.

Bancheri de investitii in sistemul de sanatate

Activitatea de investitii a bancilor legat de sistemul de sanatate  a lua forta in acest an 2015. S-au inregistrat incasari foarte mari  in ceea ce priveste veniturile bancilor de investitii in sistemul de sanatate, potrivit analizei. Deloc suprinzator, bancherii din sistemul de sanatate sunt o calitate foarte mare a bancilor de pe Wall Street, cu marea gama de banci de suport si de mai micii jucatori de pe aceasta piata.

Profesionisti de capital privat

Rapoartele legate de moartea capitalului privat au fost chiar foarte exagerate. In timp ce Wall Street Journal  vorbeste despre cum capitalul privat a acZut brusc, firmele cu capital privat din Statele Unite  continua sa faca angajari in continuare. Cea mai mare parte a atentiei a fost indreptata asupra recrutarii de profesionisti de capital privat direct din cadrul  scolilor de afaceri.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *