stailer

Stailer, aplicație și platformă pentru digitalizarea programărilor la saloanele de hair and beauty este cu acces gratuit pentru publicul larg. Dacă nu ai încercat până acum, iată ce trebuie să știi!

Stailer este deja activ pe piață de câțiva ani. La început era doar platformă, acum are și o aplicație dedicată. Poți oricând căuta un salon din orașul tău, te poți programa la unul și nu în cele din urmă poți repeta povestea lună de lună sau oricând ai nevoie. Nu te va costa nimic!

Salvează timp și energie, cu Stailer

Ne plângem că nu ne mai ajunge timpul pentru atât de multe lucruri pe care le plănuim zi de zi. Nu ne dăm însă seama că pierdem timp făcând unele lucruri banale. Dacă și tu ai făcut parte din generația celor care au stat la coadă și știi ce înseamnă pierderea aceasta de timp, incearca platforma Stailer.

Utilizarea acestei platforme sau a variantei de aplicație te va ajuta să salvezi ceva timp și energie. Pentru că nu va mai fi necesar să cauți locație după locație prin oraș sau să suni în mod repetat pentru a întreba când poți veni în vizită. De cele mai multe ori când cauți un loc liber la salon la data dorită de tine trebuie să faci un compromis. Nu și dacă vei ajunge să folosești Stailer.

Căutări rapide, programări rapide prin Stailer

Poți căuta la orice oră din zi sau din noapte care sunt saloanele disponibile din orașul tău. Sau le poți căuta pe cele noi, căci nu poți să ții pasul cu câte apar. Aici poti vedea alte detalii. Nu doar că le vei căuta și vei avea la îndemână toate detaliile despre acestea și anume prețul serviciilor, durata acestora, fotografii, detalii despre locație, însă poți efectua și programarea pe loc.

Dacă până acum obișnuiai să îți setezi alarmă pentru a suna la un salon într-un anumit interval de timp de-a lungul zilei, acum nu te mai stresezi din această cauză. Poți oricând să accesezi Stailer și să setezi o programare. Nu va conta la ce oră din zi sau din noapte faci asta, programarea îți va fi imediat confirmată.

Fără costuri!

Stailer îți permite acces gratuit, iar dacă alegi să îți faci și cont de utilizator sau să utilizezi aplicația, ai acces implicit la ceva extra funcționalități. Spre exemplu, poți seta remindere pentru fiecare programare efectuată. Vei primi un sms pe telefon atunci când îl setezi.

Poți face astfel programări pentru tine și pentru cei dragi, oricând, fără costuri. Poți experimenta schimbări de look, căutând aici unul dintre cei mai buni hairstyliști din oraș. Sunt înscrise saloane de hair and beauty din 41 de orașe, deci ai de unde alege.

Accesează Stailer, caută orașul tău în listă și din câteva clickuri descoperă cât de simplu te poți programa la salon. Data viitoare când ai nevoie de tuns, epilat, vopsit, manichiură sau orice alt serviciu din sfera hair and beauty adu-ți aminte de Stailer.

Contact: support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *