ursitoareursitoare

Pentru a sarbatori aceasta zi speciala care este botezul celui mic, nu trebuie sa cheltuiesti o avere. Starea de bine si de frumos pe care o va genera ceremonia in sine tinde sa duca la voia buna si energia de la petrecere si este de asemenea si un moment foarte bun in care se pot relata povesti de familie.

Insa, cele mai bune ursitoare botez Bucuresti vor face atmosfera sa se destinda si mai tare de atat si vor oferi un adevarat show artistic legat de scena ursirii sortii bebelusului. Poti sa optezi pentru o oferta de pachet cu sceneta prezentata de toate cele 4 ursitoare: trei bune si una rea sau poti alege sa inchiriezi un pachet care sa ofere doar interpretarile celor trei zane bune care ii vor face doar urari de bine, de sanatate si de noroc nou-nascutului.

Oricare ar fi bugetul tau, tot poti sa alegi o cale grozava de a celebra aceasta zi minunata in urmatoarele feluri:

  • Alege o locatie relativ aproape de biserica in care se va tine oficierea botezului. Oaspetii tai vor petrece mai mult timp bucurandu-se de tot evenimentul si mai putin timp mergand cu masinile dintr-un loc intr-altul.
  • Daca vrei sa mentii lucrurile cat mai simple, planuiesti o iesire la iarba verde sau undeva pe afara ca sa sarbatoresti acest eveniment minunat. Nu este neaparat nevoie sa initiezi acest lucru intr-o locatie inchisa. Si mai ales daca este vreme frumoasa afara, toata lumea se va bucura.
  • Daca totusi petrecerea se va oficia in cadrul unei locuinte sau a unei sali de evenimente, asigura-te ca va exista si o parcare incapatoare pentru invitatii tai.
  • Aranjeaza din timp cine vor fi nasii sau nasele copilului si apoi roaga-i sa tina un mic toast, daca aceasta initiativa nu va veni chiar din partea lor. Este o modalitate foarte buna de a intregi atmosfera si de a mentine nota festiva, asta alaturi de spectacolul artistic pe care il vor oferi ursitoarele pentru botez.
  • Poti face in asa fel incat la aceasta petrecere de botez sau cumatrie sa vorbiti despre istoria familiei fiecaruia dintre invitati. Este grozav sa se vina cu poze de familie si cu albume vechi care sa ajute la mentinerea unei zone de confort pentru toata lumea.
  • Este si mai grozav daca invitatii vor veni cu copiii lor, fie ei mai mici sau mai marisori. Pana la urma este o petrecere in cadrul careia sarbatoritul este cel mic sau cea mica si ar trebui ca totul sa se integreze in peisaj, astfel incat si pozele sa iasa frumos si toata lumea sa fie fericita.

Sper ca ti-am dat cateva idei bune si sa ai o petrecere de botez cat mai minunata si plina de surprize!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *