stailer

Dacă vrei poate fi micul nostru secret. Dar odată ce treci și tu în tabăra Stailer cu siguranță nu te vei abține să îi faci aliați pe prietenii tăi. Dacă citești aceste rânduri este clar că ai un smartphone sau un laptop. De pe oricare din ele, îți poți face programări la salon chiar și după ce termini de citit acest articol. Ce vremuri am ajuns să trăim, să mergem la salon când avem chef. Cine în toate facultățile mintale putea să-și imagineze așa ceva? Ca să obții un loc pe scaun mai mai că te duceai să pui un pomelnic la biserică să renunțe cineva la un loc.

Acum nu mai facem nimic fără un smartphone, fiindcă în el este practic întreaga noastră lume. Cel puțin din mâna mea nu lipsește niciodată telefonul, îți trebuie o rangă să mi-l dezlipești din palmă. Deci dacă cineva crede că îl ignor, are dreptate. Probabil așa e și în cazul tău, deci dacă tot suntem în situația asta, măcar să facem și ceva util din dependența asta, cum ar fi o programare la salon pentru o transformare a look-ului.

Ce trebuie să știi despre această platformă

Cred că ar trebui să încep cu aspectul cel mai benefic ție și anume că este complet gratuit. Cui nu-i plac astfel de lucruri? Fie că ești adolescentă sau femeie în toată firea, sigur nu ratezi o ofertă bună când o vezi. La fel e și în cazul bărbaților, căci și ei își pot face programări cu Stailer. Poate că ei chiar mai mult apreciază gratuitatea, iar asta se revede din instinctul lor de hoarder, adunând munți de lucruri în garaj sau balcon. “Lasă dragă, poate îmi trebuie la ceva.” . Dar hai că și femeile fac la fel, numai că în cazul hainelor spunând “O să le port iar când slăbesc.” Cazuri clasice, universale, știu sigur că te regăsești. Am și eu avalanșe de haine în dulap, câteodată mi-e și frică să-l deschid.

Stailer.ro se adresează locuitorilor din Iași, Cluj, Timișoara, București și Oradea, dar se va extinde în continuare. Cu doar câteva click-uri și câteva minute rupte din timpul tău extrem de prețios, poți să mergi la salon chiar astăzi dacă vrei. Dintre toți stiliștii din oraș sigur vei găsi unul să te primească, iar scaunul va fi rezervat cu numele tău. Selectând filtrele necesare ca locația, data și ora, serviciul dorit și genul tău, obții rapid un loc pe scaunul unui salon.

Ce avantaje mai ai cu Stailer

Lăsând la o parte faptul că-i gratuit, gândește-te cât timp economisești. Într-o singură săptămână poți merge la mani/pedi, tuns, vopsit, masaj și orice altceva îți mai dorești. Înainte trebuia să-ți faci planuri extinse ca și cum te porneai în război. Acum totul este mult mai la îndemână și nici măcar nu-ți trebuie cont ca să faci o programare rapidă. Dar totuși dacă optezi pentru unul, îți aduce mai multe beneficii.

Din contul creat ai acces spre o agendă online acolo vezi pe unde ai fost ca să știi unde să revii de ți-au plăcut serviciile. Contul te ajută să îți setezi remindere dacă știi că ai memoria și durata atenției ca a lui Dory. Cu Stailer treci prin programări ca prin apă. Adică you’ll go with the flow, nu vei mai avea obstacole în calea ta când îți faci programări la salon.

“Just keep swimming” cu Stailer! Intră pe site să vezi și tu ce ușor este să mergi acum la salonul dorit. Pentru mai multe informații scrie echipei la support@stailer.ro.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *