Se zice ca nu intotdeauna trebuie sa iei in seama ce zice gura lumii. Insa cand un moment important se apropie in viata ta si urmeaza sa faci un hop mare, mai apleci urechea in stanga si in dreapta , doar doar vei primi un sfat, un indemn, ceva. Avand in vedere ca urma sa ansc si habar nu aveam cum va fi ce o sa se intample cu mine, cat de dureros va fi ce ar trebui sa fac. Fix atunci se gasesc „bine facatoarele” care au grija sa te inspaimante si mai tare.

„Vai ce dureri am avut eu”  sau „vai ce a patit cutarica”  lucruri care te inspaimanta si mai tare si in loc sa iti duci sarcina la capat in liniste si cu ganduri bune stai si te gandesti  ca nu cumva sa patesti si tu la fel.

Acum ca am trecut prin asta , pot sa spun cu mana pe inima ca am avut cea mai usoara nastere. Ce-i drept am nascut prin cezariana datorita vederii, insa cel mai greu pentru mine a fost momentul dinainte de a intra in sala de operatii. Frica ce se adunase pana atunci ma facea sa tremur din toate inchieturile, ca sa constat mai tarziu ca nimic nu doare nici macar amarata aia de anestezie din coloana.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *