Cum ziceam , „ca o fi ca o pati”  sunt ganduri care nu fac deloc bine atat mamei cat si fatului. Ce-i drept nicio nastere nu seamana una cu alta char si pentru aceeasi mama. Dar trebuie sa ai incredere in tine si doctorul tau ca totul va fi bine.

Cazurile pe care le-ai auzit pana acum la televizor sau la vecini, rude si prieteni sunt exceptii de la regula. In niciun caz nu vei tu cea care sa se afle in aceeasi situatie. Trebuie sa ai o gandire pozitiva.

Am fost indrumata de numeroase persoane sa nu nasc in orasul meu sa nu nasc cu doctorul pe care mi l-am ales ca nu stiu ce a facut si pe cine a nenorocit. Stiti cum e padure fara uscaciuni nu exista. Nimeni nu e perfect. Dar nici in alta parte nu umbla cainii cu covrigi in coada. Nu exosta doctor care sa nu o fi dat in bara macar o data. Inclusiv in Anglia unde sunt atatea conditii si doctori renumiti au existat cazuri urate, pierderi de sarcina , infectii si multe altele.

Si mai este si zicala aceea „de ce ti-e frica nu scapi” . Deci oriunde ai alerga in ideea ca vei gasi ceva mai bun , ai toate sansele sa constati ca nu e asa.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *