Se pare ca Google nu a uitat de inventia sa, astfel ca Google Glass vor reintra, din nou, in atentia publicului si a celor iubitori de inovatii in tehnologie. Astfel, ochelarii Google vor fi caracterizati de o versiune care vizeaza numai clientii business. De asemenea, exista unele imagini care au dezvaluit ca aceasta tehnologie este uimitoare si foarte mult asteptata. In plus, se crede ca noua versiune a Google Glass este folosita deja de sute de utilizatori, dar este de asteptat sa se lanseze oficial abia peste cateva saptamani.

„Dispozitivul are o constructie ceva mai robusta si are o balama care ii permite sa se plieze astfel incat sa reziste la lovituri sau alte accidente de la locul de munca”- sustin specialistii. Se spune ca acest dispozitiv este construit si distribuit prin Glass for Work, selectat de catre Google. „Partenerii Glass for Work probabil ca vor incarca soft-ul lor de proprietate pe acest dispozitiv inainte ca acesta sa fie distribuit, iar la acest moment nu este posibil ca Google sa inceapa sa vanda Google Glass consumatorilor in orice calitate”.

Project Aura

Cu toate acestea, chiar daca imaginile sunt disponibile deja pe website-ul FCC, Google trebuie sa anunte oficial lansarea a Enterprise Edition of Glass. De asemeneea, se crede ca Google experimenteaza cu trei versiuni noi ale ochelarilor potrivit pentru calculator. Numit si „Project Aura”, gadget-ul va folosi, in schimb, o conductie speciala care va transmite utilizatorilor informatii esentiale.

Cea de-a doua versiune- care vizeaza clientii corporatisti, va include un ecran: „Am invatat ca proiectul Google Glass- numit si Project Aura- lucreaza la realizarea unui dispozitiv wearable cu un ecran, dar si unul fara”- sustine Jessica Lessin, fondatorul website-ului FCC.

Noul model Google Glass va avea ca tinta oamenii din lumea afacerilor si pe cei din domeniul medical, fabricatie si energie- sustine The Wall Street Journal. De asemenea, gigantul tech Google a dezvoltat si un pachet nou de baterii pentru dispozitiv, astfel incat sa redea o speranta de viata de pana la doua ore. Lansarea va avea loc in martie 2016.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *