modele skinnymodele skinny

Casa Parlamentului din Paris, Franta, a inaintat cu ceva timp in urma o  masura care duce la interzicerea  excesiv de slabelor modele si manechine de pe podiumurile de prezentare a modei si din diversele pictoriale, dar a si spus agentiilor de modele si caselor de moda sa nu mai primeasca la prezentari modele foarte skinny incat sa li se vada coastele si toate oasele.

Aceste case de moda si agentii de manechine pot fi chiar si pedepsite si taxate daca ar mai angaja acest tip de fete si femei mult prea slabe si prea piele si os pentru a se afisa in fata oamenilor. Aceste institutii din moda ar pueta chiar sa infunde puscaria daca nu vor respecta aceste reguli si prevederi.

Aceasta masura este o parte a unui imens scandal legat de anorexie  care dateaza inca din timpu Guvernului de sub Francois Hollande. Judecatorii si parlamentarii au aprobat in timpul unei intalniri de pe timp de noapte o amsura separata prin care se punea sub ilegalitate  anorexia si promovarea anorexiei in special, o miscare care tintea site-urile de pe Internet care incurajau si incurajeaza aceasta pierdere brusca si periculoasa de sanatate.

Normal ca este o lege binevenita in Franta, in cadrul carei capitale, Paris, se desfasoara cele mai mari saptamani ale modei, dar ar trebui sa fie data sin in alte tari europene si nu numai. In Italia sau in Anglia, de asemenea ar trebui sa se proclame aceasta lege buna care ar putea sa stopeze aceasta miscare si aceasta moda a tinerelor si a femeilor care se infometeaza uneori chiar pana la moarte.

Tot ceea ce vad tinerele zilelor noastre dar si femeile care ii doresc sa tina pasul cu moda si cu tendintele in ceea ce priveste moda, timpurile, silueta si dietele, dicteaza chiar ceea ce pun acestea in aplicare in cele din urma. Iar daca modelul de sus ar fi altul, atunci si noi ne-mam orienta altfel in viata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *