film-femei

In ciuda stereotipurilor care s-au format deja, filmele apreciate de femei nu sunt doar de dragoste sau drama. Asemeni femeilor, o multime de filme pot fi imprevizibile si pline de necunoscut, asa ca este foarte usor sa surprinda orice persoana.

Iata o colectie de filme pe care orice femeie ar trebui sa o vada

My Blueberry Nights- realizat de regizorul Wong-Kar-wai, acest film este ireal si are o calitate de vis. Ar fi imposibil sa nu se mentioneze si coloana sonora excelenta a acestui film, fara de care, ecranizarea si-ar pierde foarte mult din farmecul sau.

Stepmom este o poveste care cuprinde emotii puternice, de iubire de mama, devotament dar si lupta care o avem cu noi atunci cand incercam sa ne luam viata in maini in anumite circumstante. Un film de o complexitate incredibila, care dezvaluie personalitatea contradictorie a personajelor principale- jucate cu sfintenie de catre Julia Roberts si Susan Sarandon.

The Painted Veil- un sat linistit, pierdut in muntii din China, este lovid de o epidemie nemiloasa de holera. Relatia dintre cele doua personaje principale care merg acolo, Walter si Kitty- interpretate dde Edward Norton si Naomi Watts-, este descrisa a fi foarte diferita fata de ceea ce se intalneste in filmele normale. Cu toate acestea, este destul de fascinant: o productie excelenta de la inceput pana la sfarsit, iar fiecare detaliu este bine pus la punct astfel incat oamenii sa inteleaga ca dragostea adevarata nu inseamna doar o explozie de pasiune, ci ca este un sentiment care prinde radacini in ambele persoane.

Love Me If You Dare- un film cu „inima” usoara si cu personaje extrem de interesante. Este imposibil de precizat daca evenimentele se desfasoara conform dorintelor personajelor, din moment ce acestea sunt crude, iar sentimentele lor sunt foarte puternice.

Sleeping with the Enemy- pentru unii, a trai intr-o casa la marginea unui lac poate fi un vis devenit realitate;dar pentru altii, un astfel de loc reprezinta o cusca de unde nu mai pot scapa. Multumita performantelor Juliei Roberts si a lui Patrick Bergin, dar si a soundtrack-ului minunat, filmul Sleeping with the Enemy este o capodopera in cinematografie care nu trebuie ratata sub nicio forma.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *