film-droguri

Cu totii am auzit de pericolele care se ascund in spatele consumului de droguri dar, cu toate acestea, exista adolescenti care sunt ademeniti in aceasta lume si incep sa devina dependenti de substante toxice, fara insa a realiza acest lucru. Dependenta fizica a doar un efect negativ al consumului de droguri, sa nu mai spunem de probleme psihologice si de faptul ca drogurile intervin si distrug armonia unei familii, a unui cuplu etc. Cu toate acestea, exista o multime de filme care prezinta modul in care drogurile ne distrug viata, si, cu toate ca unele dintre acestea prezinta momente ingrozitoare, se prezinta realitatea cu care se confrunta dependentii. Iata care sunt cele mai bune filme care descriu efectele negative ale consumului de droguri.

Requiem for a Dream

Requiem for a Dream este un film care incepe destul de linistit. Jared Leto, Jennifer Connelly si Marlon Wayans sunt actorii care interpreteaza personajele principale: trei prieteni fericiti, dar care se confrunta cu problemele heroinei. Mama lui Harry- interpretat de Leto, devine dependenta de pastile de slabit. Filmul reuseste sa surprinda o trecere de la momente de fericire la oameni violenti, astfel ca intreaga poveste se transforma intr-o poveste de groaza pentru personajele filmului. De asemenea, specialistii din lumea filmului sustin ca acesta este cel mai bun film cu si despre droguri, care surprinde realitatea extraordinar de bine si care se incheie in cel mai devastator mod. O poveste care arata efectele drogurilor si descrie, in cel mai perfect mod, stilul in care viata unui dependent se schimba pentru a face rost de inca o doza.

Trainspotting

In timp ce majoritatea oamenilor vor sustine ca Trainspotting e mai mult un film de comedie, exista specialisti care sustin ca, cu toate ca exista momente amuzante, exista si clipe groaznice, intunecate, care marcheaza orice privitor. Filmul surprinde viata unui grup de tineri dependenti de heroina din Edinburgh, Scotia. Ewan MacGregor il interpreteaza pe Renton- personajul principal- care se lupta sa se curete de aceasta boala. De-a lungul povestii sunt surprinse mai multe momente devastatoare: un copil moare din cauza neglijarii parintilor dependenti, un barbat pescuieste intr-o toaleta iar un altul moare de HIV/SIDA.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *