fear-the-walking-dead-final

Intre seria de benzi desenate „The Walking Dead”- show-ul popular marca AMC, si jocurile video, fanii au avut intotdeauna o singura intrebare: de ce nimeni nu incearca sa gaseasca o barca si sa porneasca intr-o calatorie pe ocean? Cu siguranta zombie nu pot supravietui in apa, nu? Ei bine, se pare ca producatorii show-ului „Fear The Walking Dead” s-au gandit la acest lucru.

In timpul finalului de sezon al celui de-al doilea show cu zombie AMC, se observa ca grupul de oameni se intreapta pana pe coasta Pacificului. In timp ce toate personajele isi doresc sa isi petreaca o perioada din timp acolo, Strand- un personaj nou- are o idee mai diferita, asa ca se pregateste sa porneasca pe yachtul sau, Abigail, pentru a fugi cat mai departe de apocalipsa cu zombie. Ei bine, pare a fi o idee destul de interesanta avand in vedere ca fanii show-ului TV nu au mai vazut asa ceva niciodata.

Insa, oare mortii care s-au intors la viata pot sa inoate? Cum fac fata apei? Vor exista mai multi zombie care vor astepta grupul de oameni pe vas? Acestea sunt cateva intrebari a caror raspuns va mai dura ceva pana sa apara.

„Fear The Walking Dead” se va intoarce abia in anul 2016

David Erickson, showrunner al acestui serial TV a declarat in cadrul „Talking Dead” ca „a fost foarte important ca primul sezon sa se incheie pe coasta Pacificului. Astfel se deschid unele optiuni destul de interesante pentru noi”. Erickson a lasat sa se inteleaga ca probabil, grupul de oameni din show, nu este singurul care s-a gandit sa calatoreasca pe o barca.

Cu toate acestea, Strand nu este un personaj de incredere- acesta este un tip care a abandonat o multime de oameni si i-a lasat sa se chinuie in mizerie astfel incat acesta sa isi salveze propria piele. „Vom afla mai multe despre Strand in sezonul doi al serialului. Ceea ce a contat cel mai mult pentru noi a fost sa cream un personaj care sa nu fie intalnit in serialul <The Walking Dead>:- cineva cu influenta, cineva cu bani. Si putem vedea ca este un om bogat numai daca ne uitam la casa lui si la faptul ca detine un yacht de lux. Este un om care si-a castigat murdar averea si nu este cineva in care trebuie sa se investeasca incredere”- sustine Erickson.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *