Sunt proaspata mamica si vorbeam cu sotul sa ne dam si noi copoilul la innot de la cateva luni, am vazut un reportaj la tv ca de la 4 luni poti da copilul la innot fara probleme pentru ca el inca are acest simt dezvoltat de cand era in burtica, dupa 6-7 luni se pierde acest simt.

Ne-am interesat si am aflat ca in oras nu mai exista nici un bazin, nici o piscina unde sa iti duci copilul, singurele piscine sunt cele de vara unde nu ai cum sa duci un copil asa mic.

Cand am obsevat ca nu exista piscina si ca suntem asa inapoiati am zis sa incepem sa ne documentam despre sanantatea si educatia copilului pentru cand o sa creasca.

Pai am ramasi surprinsi sa aflam ca suntem praf la acest capitol, inca de la sistemul medical unde nu iti doresti sa ajungi cu cel mic pana la cel educational unde copilul sta cu femeia de servici pentru ca educatoarele sunt depasite numeric din cauza numarului mare de copii.

Vazand una ca asta am luat hotararea cu sotia sa cautam sa ne mutam din oras intr-unul mai mare unde sa pot gasi tot ce doresc pentru cel mic, sa il duc la o scoala in limba engleza, din pacate nu am auzit de asa ceva in orasul meu. Inca de la gradinita copilul trebuie sa invete o limba straina, nu trebuie introdusa din scoala generala limba straina pentru ca mi se pare tarziu.

Copilul de la gradinita trebuie sa invete o limba straina pentru ca invata foarte usor la o varsta frageda.

Am stat sa ne gandim daca sa mergem catre Timisoara sau catre Bucuresti, am ales Bucurestiul pentru ca eu am locuit aici 8 ani si stiu sa ma descurc cat de cat in el, pe cand de Timisoara eram rupti amandoi.

Pentru locuri de munca pe langa siteurile de specialitate voi vorbi si cu cei care ii cunosc eu, poate aud la cunostinte si astfel unul dintre noi sa se angajeze pentru a putea sa ne mutam cat mai repede in acest orasel care nu aduce nimic pentru noi dar nici pentru copil.

In Bucuresti pe langa scoala de limba engleza unde il poti duce dupa gradinita, il poti da si la o gradinita cu specific intr-o anumita limba, unde copii invata si vorbesc doar in acea limba.

Noi trebuie sa avem grija de educatia copilului, pentru ca el este mic si nu poate sa aleaga dar cano sa creasca sigur o sa ne multumeasca .

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *