Din ce in ce mai multe locuri pitoresti, care descriu perfect peisajele din Romania, apar in topurile celor mai curate si mai frumoase locuri de vizitat din lume. Dupa ce printul Charles a cumparat o casa traditionala in inima Transilvaniei, o jurnalista de la Daily Mail a incercat sa testeze pe pielea ei cum e viata la tara, in Romania.

Astfel, jurnalista Wendy Driver este de parere ca regiunile rurale din zona istoria a Transilvaniei reprezinta una din cele mai frumoase destinatii pentru un concediu relaxant, aproape de natura si de puritate. Se pare ca, lipsa infrastructurii, a dezvoltarii retelelor de comunicatie- pe scurt, saracia- reprezinta un motiv fascinant pentru cei care isi traiesc viata numai intre betoane si pereti de sticla. Jurnalista de la Daily Mail sustine ca Transilvania reprezinta o zona de ”detoxifiere digitala”, unde a avut parte- sustine ea- de cele mai frumoase experiente legate de natura, fiind departe de stresul cotidian din lumea occidentala.

Cazare in Transilvania

Aceasta a fost cazata la o casa mai veche, special amenajata pentru turisti, casa care nu are dotarile unui hotel de lux. Astfel, aici lipsesc dotarile moderne- necesare pentru lumea din Vest- cum a fi acces la Internet, lipsa unui TV dar si fara semnal la telefon. Imposibil de crezut ca mai exista cineva care sa nu aiba o conexiune cu lumea din jurul sau.

Lucruri care noua ni se par deja obisnuite si chiar plictisitoare, pentru jurnalista de la Daily Mail au reprezentat evenimente unice in viata: aceasta a cules zmeura, a gustat branza traditionala direct de la stana si a privit viata animalelor de la tara.

Jurnalista Wendy a fost extrem de incantata de vizita pe care a avut-o in Romania, astfel ca a dedicat un articol intreg pe pagina oficiala de la Daily Mail, unde a sustinut ca aici ursii populeaza strazile satului pe timp de noapte, berzele sunt la ele acasa pe cosurile caselor iar lumea este primitoare.

Pe site-urile de domeniul turismului din Marea Britanie, agentii de turism ofera pachete extrem de atragatoare pentru englezi, o astfel de excursie in Romania costandu-i pe acestia numai 1500 de lire.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *