Categorii
Foto

Despre jobul de fotograf

A fi fotograf poate fi foarte captivant si plin de provocari, insa si salariul poate sa fie pe masura. Mai mic la inceput pentru un asemenea job, dar in crestere odata cu experienta, salariul unui fotograf este cat se poate de satisfacator si asemenea oameni priceputi si creativi il merita din plin la cat efort depun.

Asadar, salariile variaza substantial in aceste domenii in care este implicata creativitatea. Salariul va depinde acum  de experienta, de aptitudinile, de evenimentul la care participa un fotograf si de asemenea si de agentia de care apartine acea persoana. Atunci cand esti doar un intern, vei fi probabil platit pe baza unui program stabilit de la inceput de contract.

Un asistent de fotograf va fi si el platit in functie de munca pe care a depus-o. De vreme ce aceste joburi sunt de cele mai multe ori bazate pe un contract, este dificil de determinat un plan general. Salariile fotografilor sunt mereu in functie de cea ce presteaza, de evenimentele la care ajung sa pozeze si de clientii de care sunt angajati, dar si pentru ce anume. De fapt, daca este vorba despre fotografii independenti, salariul va varia foarte mult.

Cand vine vorba despre viitorul acestui job de fotograf, se crede ca acesta va avea un potential destul de decent in anii care vor urma. Cum ar fi, nuntile si petrecerile de tot felul nu vor inceta a mai exista pe viitor si toti acei oameni si modele care se doresc a avea portofolii foto la cine vor apela daca nu la niste fotografi buni sau la niste studiouri foto renumite?

Daca esti talentat si suficient de inteligent, te vei califica a fi cel mai bun candidat si vei si castiga la fel de bine. Binenteles, munca ta nu va fi la fel de stralucitoare pe cat va parea la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *