dictatordictator

Hitler obisnuia sa-i ceara fotografului Heinrich Hoffman sa ii faca poze in timp ce isi tinea discursurile, astfel incat mai apoi sa se vada cat de bine arata in cadru acestora si cat de plin de putere este. Din fericire pentru noi, in ciuda faptului ca i-a fost zis sa distruga pozele dupa ce le facea, Hoffman nu a facut acest lucru si le-a inclus in memoriile sale in schimb. Si pentra asta suntem destul de multumiti, pentru ca putem si noi rade de el si de ceea ce credea dictatorul despre persoana lui la acea vreme.

Hitler era un cheltuitor foarte mare, iesit de sub control. Hitler era iesit de sub control in general, in mod evident,  insa biograful Volker Ullrich a descoperit recent ca Fuhrerul a cheltuit foarte multi bani pe opulenta (masini, sampanie, imbracaminte, etc.), in timp ce pretindea a fi un om al poporului sau. Pe ce nu cheltuia bani acesta? Pe taxele care veneau pe neprevazute, pentru ca normal acestea nu erau asa de importante.

Lui Hitler i-a fost ordonat sa-si tunda mustata. Hitler si mustata sa merg impreuna mult mai bine decat orice alta comparatie care se putea face vreodata, insa stilul sau preferat de mustata era de soi ghidon. Din pacate pentru el, in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial  i-a fost ordonat sa si-o rada pana doar sub nas astfel incat sa se potriveasca dedesubtul mastilor cu gaze.

Hitler iubea Disney. Cu cat mai repede vom incerca sa incetam sa-l mai intelegem pe Hitler, cu atat mai bine. Oricum, in timp ce Disney  reprezinta filme pentru copii si familii pentru noi, pentru dictator, reprezenta avansul tehnologiei de cnd Alba ca Zapada  a venit cu cateva efecte vizuale animate chiar tari de la lansarea filmului in anul 1937. De asemenea, lui Hitler i-ar fi placut si King Kong datorita efectelor speciale si urmarea aceste filme de mai multe ori datorita acestor lucruri.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *