implant par

Podoaba capilara reprezinta un element definitoriu pentru fiecare dintre noi, care ne face unici si ne dezvaluie personalitatea. De aceea, atunci cand incepe sa cada sau deja ne confruntam cu lipsa acestuia trebuie sa ne punem o intrebare despre cum putem rezolva aceasta situatie.

De obicei, lipsa parului are efecte atat fizice, dar mai ales la nivel mental intrucat persoanele care se confrunta cu o asemenea afectiune tind sa fie rusinate, sa se ascunda sub diverse accesorii, precum palarii sau sepci si sa evite persoanele din jur. Din fericire, medicina a avut parte de o evolutie surprinzatoare, iar in prezent exista numeroase solutii pentru cei ce sufera de lipsa parului. Una dintre ele se refera la implantul de par, procedura care mai demult era destul de dificil de realizat, dar in prezent este moderna, complexa si cu rezultate uimitoare.

Acest lucru se datoreaza clinicilor de specialitate ce au ca activitate implantul de par, precum este si Dr. Felix Hair Implant, clinica din Bucuresti cu experienta vasta in spate si pacienti multumiti. Afla in continuare mai multe despre serviciile pe care cei de la clinica le pun la dispozitia pacientilor sai.

Tehnica Q-FUE – rezultate rapide si fara dureri

Fiind o procedura de complexitate ridicata, implantul de par trebuie sa fie efectuat prin mijloace sigure, moderne, care sa asigure rezultate optime pe masura asteptarilor. De aceea, la clinica Dr. Felix Hair Implant medicii utilizeaza tehnica Q-FUE pentru acest proces, ce consta in implantul de par manual, fir cu fir, sub anestezia locala a scalpului. Chiar daca dureaza putin mai mult decat o procedura obisnuita, rezultatul obtinut la final merita toata asteptarea si efortul.

Cateva dintre motivele pentru care merita sa alegi aceasta procedura pot fi:

  • Recuperarea este rapida;
  • Nu lasa cicatrici sau leziuni;
  • Nu provoaca durere.

Evident, acestea sunt doar cateva avantaje pe care le prezinta utilizarea acestei tehnici, iar daca esti de parere ca ai nevoie de o asemenea interventie, optim este sa iti programezi cat de rapid o consultatie in cabinetul medicului care va determina daca ai sau nu nevoie de un implant de par. Citeste acest articol daca iti doresti sa descoperi mai multe detalii despre implanturile de par cu tehnica Q-FUE realizate la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Servicii destinate tuturor persoanelor

Trebuie de mentionat faptul ca nu doar femeile pot beneficia de un astfel de implant, ci si barbatii deopotriva, intrucat si acestia se confrunta cu lipsa parului determinata de diversi factori. Poate nu ai crede, dar si barbatii au de suferit din cauza alopeciei, atat la nivel fizic, cat si psihologic.

In plus, la clinica Dr. Felix Hair Implant poti beneficia de implantul parului si in alte zone, precum barba, daca esti barbat, ori sprancenele, daca esti femeie. Exista un numar mare de persoane care sufera din cauza unei barbi rare sau a sprancenelor abia vizibile, de aceea sunt de apreciat serviciile acestei clinici pentru toate necesitatile.

Prin urmare, implantul de par este solutia ideala daca si tu te confrunti cu lipsa podoabei capilare, fiind nedureroasa si cu rezultate pe masura asteptarilor. Acceseaza pagina oficiala si programeaza-ti chiar acum o vizita la sediul clinicii.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *