morti

Brittany Murphy. Daca esti genul teoriei conspirationale, moartea neaspteptata din 2010 a actritei Brittany Murphy detine suficiente dovezi incat sa te puna pe jar si sa te gandesti deja la ceva mai mult. Decedata din cauze legate de penumonie, investigatia mortii actritei din 8 Miles a fost imediat solutionata intr-o ora-mult prea repede  si prea neobisnuit auzit in orasul Los Angeles.

Adauga la acest lucru si ideea ca aceasta s-a aflat sub supravegherea Departamentului Securitatii Homeland si nici nu este de mirare ca exista o gramada de speculatii legate de moartea lui Murphy, cat si a sotului ei, care se pare ca ar fi murit in aceeasi casa sub aceleasi circumstante bizare similare.

Heath Ledger. Atunci cand superstarul plin de sex-appeal austalian Heath Ledger  avenit prima data in atenti publicului in anul 1990, ar fi fost foarte usor sa credem despre el ca va fi doar o alta fata draguta de la Hollywood. Si totusi, uitandu-ne la realizarile sale grozave in filme cum ar fi Brokeback Mountain si Dark Knight, ne fac sa ne gandim ca totul a fost pe meritate si ca talentul era doar al sau.

In luna ianuarie a anului 2008, starul a fost gasit mort in apartamentul sau din New York de catre menajera acestuia. Cauza mortii sale se pare ca a fost o supradoza accidentala dintr-o combinatie toxica a unor prescriprii si a unor medicamente luate fara presriptia doctorului.

Heather O’Rourke. Este imposibil sa vorbim despre filmele de la Hollywood care au fost insemnate cu ghinion  dara a aduce in discutie blestemul Poltergeist. Cea mai faimoasa persoana care a fost afectata de acest blestem a fost fetita de doar 12 ani, Heather O’Rourke, care a jucat-o pe Carol Anne in film si in urmatoarele serii ale sale. In luna februarie a anului 1988, tanara actrita a murit subit de un stop cardiac si de un soc septic cauzat de o problema insteinala diagnosticata rau.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *