Justin TimberlakeJustin Timberlake

Justin Timberlake a facut 34 de ani anul acesta. Haideti sa ii uram La multi ani fostului burlac frumos de la Hollywood si sa ii uram viata frumoasa acum alaturi de sotia lui si de cel mic, tocmai aparut pe lume. Justin este un tip foarte plin de incredere in sine si este de asemenea si o persoana foarte placuta.

Justin Timberlake este un filantropist

Jusrin a fost implicat in si a sprijinit numeroase liste de organizatii de caritate care includ si Wildlife Warriors Worldwide, Habitat For Humanity, Oxfam, MusiCares si Stand Up To Cancer. Acesta se afla permanent pe lista celebritatilor care ofera bani intr-un mod foarte generos si nu este doar generos cu resursele lui ci si cu timpul sau.

Justin Timberlake s-a insurat cu o femeie buna

In anul 2012, Timberlake s-a casatorit cu actrita Jessica Biel. Biel este o actrita care nu a fost implicata in cine stie ce controverse. Este linistita si stie ce vrea de la viata. Aceasta nu a avut probleme cu drogurile si nici cu alcoolul.

Aceasta a urmat cursurile Universitatii Tufts din anul 2000 pana in anul 2002. In anul 2000, Biel a aparut topless in Revista Gear, insa a recunoscut mai tarziu  ca aceasta fost o actiune a ei pe care o regreta, insa a folosit-o ca pe o exprienta de viata. La fel ca si sotul ei, Biel este de asemenea implicata in activitati caritationale.

Justin Timberlake este om de afaceri

Justin Timberlake nu numai ca este un comedian, este un artist complet si este si om de afaceri. Acesta are o linie de imbracaminte numita William Rast, detine si a renovat Big Creek Golf Course in Tennessee si el si cu Jessica Biel sunt proprietarii in minoritate ai  Memphis Grizzlies. Acesta detine de asemenea un restaurant in New York numit Southern Hospitality.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *