Cele mai multe scoli din lume ofera o cantitate foarte mare de informtii, reusind sa pregateasca orice elev sau student. Prin consecinta, cele mai multe scoli ofera clase de adaptare in functie de cerintele elevilor. De la biologie, geografie si pana la religie, exista foarte multe domenii de cercetare in lume, iar scolile incearca sa le cuprinda pe toate. Cu toate acestea, exista cursuri ceva mai ciudate, care sunt mai mult distractive decat practice. Si, daca esti curios cum se desfasoara astfel de cursuri, citeste in continuare si descopera care sunt cele mai ciudate lucruri predate in scoli.

Cursuri ciudate

Supravietuire in cazul unei apocalipse cu zombie, catastrofe sau dezastre naturale- Cineva de la Universitatea Michigan s-a uitat la prea multe episoade din The Walking Dead, deoarece se pare ca acest subiect are un impact destul de mare. Ei bine, cursul nu reprezinta doar un studiu asupra creaturilor care mananca carne vie, ci surprinde si anumite scenarii de supravietuire in astfel de situatii, dar si implicatiile dezastrului. Iar, vestea buna este ca acest curs nu este restrictionat doar pentru Universitatea din Michigan.

Expert in cosmetizarea animalelor de companie- daca ti-ai dorit vreodata sa lucrezi intr-un pet shop, inseamna ca aceasta este cea mai buna varianta de formare. Exista unele lucruri create special pentru a raspunde necesitatii animalelor de companie, cum ar fi ghetute sau sosete care sa protejeze labutele acestora de frig. Cu toate acestea, ar trebui sa fim sinceri ca acesta este un curs care formeaza oamenii astfel incat sa lucreze intr-o „fabrica draguta”. Studentii de la Fashion Institute of Technology sunt cei care beneficiaza de acest curs dar si de tehnicile speciale de creare de hainute pentru animale.

Sociologia lui Miley Cyrus- Cu siguranta, Miley Cyrus este una din cele mai controversate celebritati de la ora actuala. Si nici nu e de mirat de ce acest lucru se intampla: adolescenta a trecut de la fata draguta din Hannah Montana la un sex simbol, trecerea fiind destul de socanta. Iar, din cauza acestui lucru, Skidmore College din Saratoga Springs, New York s-a gandit ca aceasta transformare ar fi interesant de studiat, asa ca au creat un curs de sociologie care o analizeaza pe Miley Cyrus.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *