Am intrat în febra pregătirilor de sărbători și simt Cum timpul trece pe lângă mine și sunt o gramada treburi de făcut . Nici nu știu cu ce sa încep.  Mi -e groaza când mă gândesc la câte covoare sunt de spălat și curățat și câte ferestre sunt de șters și luminat.

Plus ca le-am promis bunicilor ca îi vom ajuta și pe ei la curățenie.Stiti cum e la casa , cu multe țoale pe jos și multe multe geamuri.  Cred ca nu știam în ce o sa mă bag. Promisiunea este promisiune și trebuie sa mă țin de ea. Cu siguranță o sa apelez la ajutoare .

Am găsit pe internet o firma curatenie ieftina și cred ca voi apela la ea. Astfel voi avea mai mult timp liber pentru mine si sa pot sa bântui prin magazine pentru pregatiri si cadourile de Crăciun. Am început  usor usor sa tai din lista de cumpărături produsele pe care le-am prins la oferta și care cu siguranță se vor scumpi în ajun. Acum îmi caut cel mai frumos brad dar încă nu l-am găsit.  An de an la mine exista o problema în ceea ce privește bradul. Îmi ia doua zile sa găsesc bradul potrivit nici prea mare nici prea mic nici prea bogat nici prea sărac în crenguțe și mai îmi ia 2 zile sa îl împodobesc.  Adică mă apuc tot timpul pe data de 23 decembrie de făcut bradul ca pana în noaptea de ajun sa fiu gata. De ce îmi ia atât?

Pentru ca sunt foarte migăloasa și folosesc întotdeauna doar doua culori nu îmi plac sorcova,  am și globulele cu diametrul de un centimetru și durează pana le leg pe toate de crenguțele bradului. Și da știu ca cea mai mare plăcere este sa împodobește bradul în familie, și sa îi lași și pe ceilalți sa te ajute.  La mine e invers , și nu pentru ca as fi egoista ci pentru ca îmi place perfecțiunea.  Ii las sa așeze câteva globuri în brad și dacă nu îmi plac le dau jos imediat cum părăsesc camera.

Emoția Crăciunului ne face sa fim mai buni sa iertam și sa petrecem nașterea Sfântului Iisus Hristos în sânul familiei.

Sa nu uitam totuși ca ziua de 25 decembrie nu însemna numai cadouri ci este cea mai importanta sărbătoare din calendar nașterea pruncului Iisus Hristos. Dar sa nu uitam ca imediat dupa Craciun o sa inceapa alta alergatura si alte pregatiri pentru noul an. Sarbatori fericite.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *