ceai urifin

infectie urinara este o infectie provocata de agenti patogeni (bacterii, paraziti, fungi), acestia putandu-se localiza in oricare parte a tractului urinar. Mai pot fi intalniti urmatorii termeni: uretrita (infectie uretrala), cistita (infectie a vezicii urinare), pielonefrita (infectie a rinichilor). Simptomele sunt cunoscute pentru toata lumea si sunt usor de depistat, chiar si fara ajutorul medicului: urinari dese, nevoia constanta de urinare si durere in timpul urinarii. Simptome mai putin cunoscute includ febra si durerea in flanc. Agentul principal al provocarii infectiei este Escherichia coli, insa se stie ca diferite virusuri si ciuperci pot avea, de asemenea, un rol important.

Simptomele sunt mai vagi si greu de depistat in cazul persoanelor foarte tinere sau al celor mai in varsta. De asemenea, cele mai afectate sunt femeile, cu mult peste media barbatilor – se considera ca in jur de jumatate dintre femei au cel putin o infectie de-a lungul vietii, iar recurentele sunt foarte dese. Acestea sunt mai expuse din cauza anatomiei lor, a raporturilor sexuale, precum si ca urmare a antecedentelor in familie.

O buna prietena a mea s-a confruntat cu o astfel de problema. Nici nu a fost nevoie sa-mi spuna, dandu-mi seama dupa faptul ca mereu cauta o toaleta atunci cand ieseam la o plimbare. A incercat multe tipuri de tratament, insa infectia s-a intors de fiecare data la incetarea tratamentului. Situatia s-a schimbat, din fericire, din momentul in care o farmacista i-a recomandat ceaiuri pentru rinichi si infectii urinare, de la Alevia.

Ceaiul din pachetul special este compus dintr-o varietate de plante, anume: ienupar, coada soricelului si coada calului, salvie, urzica-vie, dar si cozi de cirese. Toate aceste plante au ca rol ajutarea la o functionare cat mai buna a rinichilor si a vezicii urinare. Avand o compozitie complexa, ceaiul acesta are o serie de beneficii: este diuretic, antispatic, antiinflamator si dezinfectant pentru tractul urinar. Astfel, acesta ajuta la realizarea diurezei eficiente, duce la ameliorarea spasmelor si este de ajutor pentru indepartarea microbilor si a sarurilor in exces. De aceea, ceaiul acesta nu doar ca trateaza infectia, insa poate sa previna si reintoarcerea ei.

Ceaiul Urifin are 15 plicuri si se bea in timpul curei cu Urifin comprimate. Cura aceasta dureaza intre patru si opt saptamani, fiind recomandata adultilor. Un pliculet este de ajuns pentru o cana, pentru infuzie fiind de ajuns intre trei si cinci minute.

Desigur, acesta este doar un supliment alimentar. Nu trebuie sa uitam ca un supliment alimentar nu poate sa inlocuiasca un regim alimentar care este echilibrat si variat. De aceea, este recomandat un stil de viata sanatos, dupa cum auzim si la televizor, care se bazeaza pe o alimentatie sanatoasa, care sa evite sarurile si grasimile in exces, combinata cu serii diferite de exercitii fizice, precum si consumul a doi litri de apa pe zi.

De Admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *